Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lélegzetem elakadt, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lélegzetem elakadt, ti férfi társaim ehhez mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Nézem ma az egyik közösségi oldalon a profilomat egy jelölés ismerősnek.

Egy ismeretlen fickó volt. Rákérdeztem, honnan kellene ismernem, mert nem rémlik.

Erre visszaírja, hogy ő nagyon is jól ismer engem, én vagyok az a kis barom, aki miatt elveszítette a kedvesét. És megadta a lány nevét.

Valóban jóban vagyok egy ideje a lánnyal, de nem szexuálisan és nem is a párom, bár próbálkoztam közelebb kerülni. Nem tudtam, hogy van pasija, ezek szerint csak volt.

Ez azt jelenti, hogy miattam hagyta ott a pasiját?

2012. jún. 7. 15:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem féltékenységi balhézások voltak miattad, és könnyen lehet hogy erre ment rá a kapcsolatuk. Ha te abban az értelemben veszed a "miattam hagyta el a pasiját" dolgot, hogy szakított vele hogy veled lehessen tévedsz. Akkor már a csajszi jelezte volna neked. Szimplán csak a próbálkozásaiddal bekavartál nekik. De az a csajt is jellemzi hogy nem szólt a párjáról...
2012. jún. 7. 15:35
 12/27 anonim ***** válasza:
Na majd az ex lenyisszantja a fütyidet.
2012. jún. 7. 15:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A srác azt hiszi, hogy te voltál a "szikra", aki miatt elhagyta őt a csaj. Írj neki vissza, hogy fogalmad sincs, miről beszél, és ismeretleneket nem szoktál a facebook-oldaladon tárolni, majd töröld. Ennyi.

A csajnak meg írj egy sms-t a dologról.

2012. jún. 7. 15:38
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem hajts rá,mivel egy számodra ismeretlen férfi úgy ismer téged mint az exe új pasija,és ezt a csaj mondhatta neki,egyébként honnan szedte volna ha még nem is látott???
2012. jún. 7. 15:40
 15/27 A kérdező kommentje:

A volt párja csoporttársa vagyok. :)

Gondolom hallotta a nevemet és rámkeresett, vagy passz.

2012. jún. 7. 15:46
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem ez az a lany? Vannak hasonlosagok a sztoriban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ha o az, akkor odavan erted!:)

2012. jún. 7. 16:00
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez a lány ki, de van hasonlóság a dologban. De hol van az ő története, nem látom?
2012. jún. 7. 16:08
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Love story a GYK-n! :DD
2012. jún. 7. 16:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Élezném a fegyvereim, az elmém és elgyakorolnám a formagyakorlatokat és egy ideig éberen járnék.
2012. jún. 7. 16:16
 20/27 A kérdező kommentje:
Bár az lenne, nektek mondanám el elsőként. :]
2012. jún. 7. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!