Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 év körüli srácok! Ti mit szólnátok ehhez?
Megtetszett egy srác, egyszer láttam, a külsején kívül csak 1 dolgot tudok róla, ami alapján nagyon nehezen és zűrösen, de talán megtalálnám. Úgy 20-25 év körüli lehet. Ti mit szólnátok hozzá, ha egy jópár évvel fiatalabb lány, akit csak egyszer láttatok, csak úgy bejelölne valahol/rátok írna? =D
Egy picit rólam, hogy könnyebb legyen a véleményalkotás =D : 16 és fél éves, derékig érő szőke haj, zöld szem, 173 cm körül lehetek, mások szerint jó alakom és szép arcom van, szeretem a lovakat, főzőcskézni, nevetni, és nem az a "tömeggyártott-fajta" lány vagyok, hanem elvileg valamivel érettebb a koromnál /tehát már kinőttem az amúgy is rövid ideig tartó bulizós-ellenkezős időszakomat =D/ =)
Egyáltalán nem érzem nagy nőnek magamat, tisztában vagyok vele, hogy mennyi idős is vagyok.
Mellesleg ilyenekre nem vagyok kapható.
Azt hogy megdugni jöhetne, másra nem, mert agyilag még gyerek.
Szóval hülyíteném, ha látom könnyű dolgom van, és szét fogja tenni a lábát. Feltéve, hogy nincs épp barátnőm.:P De van szóval most elhessegetném.:D
19 F
én örülök ha egy 14-15 éves érdeklődik :)
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!