Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-25 év körüli srácok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 év körüli srácok! Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác, egyszer láttam, a külsején kívül csak 1 dolgot tudok róla, ami alapján nagyon nehezen és zűrösen, de talán megtalálnám. Úgy 20-25 év körüli lehet. Ti mit szólnátok hozzá, ha egy jópár évvel fiatalabb lány, akit csak egyszer láttatok, csak úgy bejelölne valahol/rátok írna? =D

Egy picit rólam, hogy könnyebb legyen a véleményalkotás =D : 16 és fél éves, derékig érő szőke haj, zöld szem, 173 cm körül lehetek, mások szerint jó alakom és szép arcom van, szeretem a lovakat, főzőcskézni, nevetni, és nem az a "tömeggyártott-fajta" lány vagyok, hanem elvileg valamivel érettebb a koromnál /tehát már kinőttem az amúgy is rövid ideig tartó bulizós-ellenkezős időszakomat =D/ =)

2012. szept. 6. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
natessék mégegy kislány aki nagy nőnek érzi magát..
2012. szept. 6. 20:51
 2/13 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem érzem nagy nőnek magamat, tisztában vagyok vele, hogy mennyi idős is vagyok.

Mellesleg ilyenekre nem vagyok kapható.

2012. szept. 6. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha akárki is bejelölne, asszem elkezdenék hinni az ezoterikus dolgokban, mert soha nem voltam a faszbúkon.
2012. szept. 6. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Abból még nem lehet semmi baj, hogy bejelölöd. :)
2012. szept. 6. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Meglepődnék talán, de nem lenne ellenemre a dolog, főleg ha valóban érettebb a nagy átlagnál :)
2012. szept. 6. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
mi a francnak jon minden tini azzal hogy o erettebb a koranal?
2012. szept. 6. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Annyira érett, hogy még a szexre sem kapható. Pont egy ilyen a nő a vágya egy 25 éves férfinek, akinek hónapokon keresztül foghatja a kezét és sétálhat vele. Játszál szépen a csattogós lepkéddel mert te még messze vagy a nő fogalmától.
2012. szept. 6. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Azt hogy megdugni jöhetne, másra nem, mert agyilag még gyerek.

Szóval hülyíteném, ha látom könnyű dolgom van, és szét fogja tenni a lábát. Feltéve, hogy nincs épp barátnőm.:P De van szóval most elhessegetném.:D

19 F

2012. szept. 6. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:

én örülök ha egy 14-15 éves érdeklődik :)

F19

2012. szept. 6. 21:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért gondolja minden tini lány azt hogy ő más mint a többi.. :D
2012. szept. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!