Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne fogynom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kéne fogynom ahhoz hogy ne érezzem szarul magam?

Figyelt kérdés

kb 3 hónapja kezdtem el de 1 hónapja már nem veszem olyna komolyan. Érzem magamon hogy megint jönnek a hurkák itt-ott,és tiszta zsír a testem..

főleg a hasam,a fenekem és a csípőm.Egyből oda hízok ha hízok,és félek hogy megint elengedem magam,de azt nem akarom mert szörnyen éreztem magam :( Nagyon szar..

[link]

[link]

2012. szept. 6. 19:49
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
szerintem tökéletes alakod van... nem tudom miért nem vagy meg elégedve magaddal :)
2012. szept. 6. 21:05
 22/29 anonim válasza:
Jó az alakod,szerintem nem kéne fogynod. Biztos ez miatt érzed magad szarul?
2012. szept. 6. 21:06
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom már én se:(
2012. szept. 6. 21:11
 24/29 anonim válasza:
Na ez az. Lehet nem is ezzel az 5kilóval van baj.
2012. szept. 6. 21:16
 25/29 A kérdező kommentje:
ja lehet...
2012. szept. 6. 21:22
 26/29 anonim ***** válasza:
pedig neked nem ártana tudnod vagy sejtened mi a gond,ha nem érzed jól magad a bőrödben úgyis fogyni fogsz tök mind1 mit mondunk.Így meg felesleges a kérdés.
2012. szept. 6. 21:44
 27/29 anonim ***** válasza:

szent fos! csont és bőr vagy! ennél még én is húsosabb vagyok! azta rohadt... ha fogysz akkor ronda leszel...

f19 szia

2012. szept. 6. 21:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Gyönyörű, szexi tested van!!! A kilókkal semmi gond nem lehet! Nincs rajtad egy deka fölösleg sem!

Inkább sportolj, hogy megőrizd és tovább formáld ezt a simogatni és csókolgatnivaló testet! ;)

2012. szept. 7. 00:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Honnan a bánatból akarsz te fogyni? Ledobod a melltartót? Mert azon meg a bugyin kívül, már nem tudnál mit leadni... Nem a kilók mennyiségével van gond, bár szerintem semmivel nincs gond rajtad, nagyon jó alakod van, de ha akarsz egy kis változást, kezdj el sportolni, futás, torna, aerobic, még hajlékony is leszel... Még jobban tetszeni fogsz a másik nemnek, mint most. ;)

24/F

2012. szept. 8. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!