Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul a dolog miatt?
Az egész úgy kezdődött, hogy megláttam egy srácot az orvosnál, és már első látásra megtetszett, de persze ott volt a testvérem is velem! A srác helybeli volt de akkor láttam elsőnek, és aznap este rá írt a testvéremre és kialakult köztük egy szoros barátság, de annyira, hogy a srác elvitte Pizzázni,2.szer a Tiszára,mentek a Mc-be.! Én is összebarátkoztam a sráccal, de nekem már akkor réges rég nagyon tetszett, rá pedig egy fél hónapra meg kérdeztem a testvérem,hogy tetszik neked a srác? ő pedig igent mondott! A szívem szakadt meg,hiszen nekem is nagyon tetszik még mindig, és azt hiszem beleszerettem! De erről senkinek nem szóltam és azt hiszem nem is fogok, mivel a testvéremnek nagyon tetszik, nem szeretnék egy qrva a szemébe lenni! A sráctól is meg kérdeztem h tetszik e neki a nővérem, azt felelte, hogy nem rossz csaj, de viszont szerelmes vagyok a szemeidbe(mármint az enyéimbe)! Teljesen összezavarodtam! És ez még nem volt elég,a srác el kezdett becézgetni, hogy Bébi, cuna, Kincsem...Ezek persze jól estek,de rögtön eszembe jutott minden://
(A srác:21 éves, A nővérem:17, Én pedig:15) tudom reménytelen. és azt gondoljátok mit akar ez a kis taknyos, de akkor neki sem kéne ezt csinálnia!Kérlek Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!