Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szépnek érezzem magam?
Páran azt állítják, hogy szép lány vagyok. Vékony vagyok, hosszú hajú, nagy szemű, szeretek csinosan öltözködni, de ha ki megyek az utcára még sem érzem magam szépnek, elmegy az önbizalmam. Ha megnéz valaki, nem arra gondolok, hogy szépnek lát, hanem, hogy biztos valami fura van rajtam, vagy ilyesmi. Ez ellen lehet valamit tenni? :/
20/L
tudod ez majdnem egy olyan hülye dolog mint amikor a vékony nő, aki már szinte csontváz, még mindig kövérnek látja magát a tükörben!
és igen, mindenkinek más a tökéletes, ergo ahogy már mondták te sem tetszhetsz mindenkinek...de biztos h ha a leírtjaid igazak akkor nincs veled baj!
amúgy úgy szerezhet az ember bizonyosságot legalább is egy keveset, hogy kimész sokan megnéznek megbámulnak bókokat küldenek, és csak néznek és a többség oda sem mer menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!