Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki szépnek tartja magát?
Figyelt kérdés
(arc, külső, belső)
Nem azért tettem, fel a kérdést, hogy majd, ha valaki azt írja, hogy szép vagyok, akkor rögtön megy a privát üzenet. :D Nem ismerkedni akarok.
2012. febr. 25. 19:37
1/37 anonim válasza:
Van. Én például szépnek tartom magam, mert az is vagyok ^^ már többen megerősítettek ebben (nem csak szüleim kiskoromban :D)
2/37 anonim válasza:
Ha a belső tulajdonságaimat nézem, akkor szerénység nélkül mondhatom, hogy igenis szép vagyok. Ha a külsőt nézem, akkor átlagos.
3/37 A kérdező kommentje:
Ez tök jó #1es! :) Kár, hogy nincs belőled több! :P
2012. febr. 25. 19:44
4/37 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon jó #2es! Nagyon fontosnak tartom a belsőt! :)
2012. febr. 25. 19:45
5/37 anonim válasza:
Van. Én nagyon szeretem magam. :)
6/37 A kérdező kommentje:
#5ös! Örülök neki! Sokszor én is nagyon szeretem magam, de néha nem. :P
2012. febr. 25. 19:46
7/37 anonim válasza:
Bar eleg sok pasi megkornyekez es sokan megbamulnak az utcan es mondjak is Ram, hogy szep vagyok, valamint az onbizalmammal sincs gond en megsem szeretem, ha valaki ez alapjan itel meg. Tudod ez elegge mulando dolog es erre nem lehet igazan alapozni... Persze jo erzes, hogy odajonnek hozzam buliba, meg utcan meg hajtanak Ram, de en olyan valakit szeretnek aki a "kulsom moge" lat es azt ertekelne aki igazan vagyok, a szemelyisegemet nem azt ahogyan kinezek. 24/L
8/37 A kérdező kommentje:
Persze én se úgy értem. Talán még a belső fontosabb is. :)
2012. febr. 25. 19:53
9/37 anonim válasza:
Nem csak talan!! Szep lany sok van, de ertekes keves...
10/37 anonim válasza:
ism.#5-ös vagyok
És mikor nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!