Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki szépnek tartja magát?
(arc, külső, belső)
Nem azért tettem, fel a kérdést, hogy majd, ha valaki azt írja, hogy szép vagyok, akkor rögtön megy a privát üzenet. :D Nem ismerkedni akarok.
Hát a másik igazából annyi, hogy fontos az erkölcsösség, legyen önnálló gondolkodású (úgy értem, hogy ne haladjon az áramlattal, nem tudom, hogy érted e hogy értem), meg az alap dolgok amiket Ti is leírtatok magatokról. :)
Kb ez. :D
Off:
Üzenem annak aki folyamatosan lepontoz, hogy csőlátásod lehet, ha a sajátodtól eltérő véleményt nem tudod elfogadni.
A kérdezőnek meg még annyit, hogy hány éves vagy? (Nem lecsapni szeretnék rád, bár nem vagy rossz party (enyhén szólva sem :)), csak a kíváncsiság kérdezi.)
Szerencséte a kérdezőt nem lehet lepontozni. :P De nem tudom milyen ember leli benne örömét.
Vicces vagy. :D 17 éves vagyok jelenleg. :D
És te? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!