Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki szépnek tartja magát?

Figyelt kérdés

(arc, külső, belső)

Nem azért tettem, fel a kérdést, hogy majd, ha valaki azt írja, hogy szép vagyok, akkor rögtön megy a privát üzenet. :D Nem ismerkedni akarok.

2012. febr. 25. 19:37
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Akkor talán nélkül mondom! :) És ez így igaz.
2012. febr. 25. 19:55
 12/37 A kérdező kommentje:
Olyankor, amikor ellustulok és nem teszem amit tennem kell, hogy nagyszerű ember lehessen belőlem. De amikor minden jól megy, akkor szeretem magam. :P
2012. febr. 25. 19:56
 13/37 anonim ***** válasza:
90%

Hát én szépnek tartom magam, de szerintem rengeteg lány van aki sokkal szebb nálam. Csinosnak meg mindenképpen.

Belsőre meg.. nyilván vannak rossz tulajdonságaim, de alapvetően szerintem nincs velem gond. Fontosak nekem még a régi értékek, nem vagyok ilyen minden buliban mással típus, de nem is vagyok épp konzervatív.

Hát így ennyi. De igazából a barátaim, ismerőseim nyilván jobban tudnának nyilatkozni rólam. :)

22N

2012. febr. 25. 20:04
 14/37 A kérdező kommentje:

#13! Nagyon jó! :)

Valaki lepontozott titeket. :( Úgy látszik van pár féltékeny ember itt. :(

2012. febr. 25. 20:14
 15/37 anonim ***** válasza:
90%

annak tartom magam, de néha emiatt többnek gondolom magam másoknál, ami hiba. napról napra döbbenek rá, hogy szép nő sok van. meg ahogy az a dalszöveg is van: minden nőnél van jobb nő... ami igaz, nincsen legszebb. mert nála is van szebb.

az alakomra is mindig azt mondják, szerencsés vagyok, ami igaz, mert jó géneket örököltem, hosszúak a lábaim és nem vagyok az a hízékony típus (pedig szeretek enni), tehát nem küszködök önbizalom hiánnyal, mint a legtöbb lány.

belsőre mit tartasz szépnek? külsőnél könnyű valamennyire meghatározni, de belsőre nem. mert lehet, hogy szép a belsőm, mert segítőkész vagyok és közvetlen, viszont csúnya, mert amit én szókimondásnak gondolok, mások azt bunkóságnak. a türelem nem épp fő erényem és nem vagyok óvatos semmivel és senkivel, ezek nagyon nagy hibák, viszont ami egyenlíthet az az, hogy képes vagyok bárkinek mosolyt csalni az arcára, és igazán törődök az emberekkel, mert érdekel a sorsuk. nincsen erre egyértelmű válasz, mert mindenkiben van valami nagyon is szerethető, és van olyan, amit nehéz elviselni benne.

2012. febr. 25. 20:14
 16/37 A kérdező kommentje:

Hát van egy-két belső tulajdonság amit fontosnak a tartok a lányoknál és fiúknál egyaránt, de ha leírnám, akkor rosszul lennétek. :D

Szuper neked is! :D

2012. febr. 25. 20:21
 17/37 anonim ***** válasza:
90%
Én kíváncsi vagyok, hogy mit tartasz szépnek belsőleg, és nem leszünk rosszul. :)
2012. febr. 25. 20:24
 18/37 anonim ***** válasza:
90%
nem leszek már ma rosszul, mindenesetre érdekel, úgyhogy csak toljad :P
2012. febr. 25. 20:25
 19/37 A kérdező kommentje:

Oké, nagyon rendesel vagytok! :D

Hát akkor szóval; egy nap szeretném feleségül venni azt a lányt akit a legjobban fogok szeretni -még nem ismerem-, és ezzel a lánnyal szeretném elveszíteni a szűzességem a nászéjszakánkon. Nagyon nagyra tartom, ha a lány is így gondolja. :) Ez az egyik. :D Túl éltük? :D

2012. febr. 25. 20:35
 20/37 anonim ***** válasza:
Túl éltük! :) És nem sokkolt, hanem becsüllek érte.
2012. febr. 25. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!