Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki szépnek tartja magát?

Figyelt kérdés

(arc, külső, belső)

Nem azért tettem, fel a kérdést, hogy majd, ha valaki azt írja, hogy szép vagyok, akkor rögtön megy a privát üzenet. :D Nem ismerkedni akarok.

2012. febr. 25. 19:37
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Már sokszor megkérdezték tőlem, amikor ilyenekről beszélgedtünk. Ha valakibe beleszeretek és tegyük fel nem szűz ugyanúgy szeretni fogom, nyílván nem boldog érzés telítene el, de túl élném. :P Ha jelen rendben van, nem számít a múlt (persze vannak kivételek). Mondjuk az kicsit rosszul érintene, ha kiderülne, hogy nagyon sok fiúval volt dolga. :)

Annak örülnék, ha szűz lenne, de nem ezen fog múlni végül is.

2012. febr. 25. 21:18
 32/37 anonim ***** válasza:

Igazán szép, hogy így gondolod, de én a nászéjszakás dolgot nem tartom jó dolognak. Persze erről mindenkinek meg van a maga véleménye, nem lebeszélni akarlak róla vagy ilyesmi, csak elmondom az én véleményem. :)

Szóval a szerelem nem minden. Én is azt hittem, de nem volt elég. Nem figyelt rám oda a srác, én persze mindent megadtam, de viszonzást nem kaptam. Pedig eleinte jó volt nagyon, csak aztán ez lett belőle. Egyre kevesebb lett a szex és ez bizony megmérgezi a kapcsolatot. A végére teljesen elhidegültünk egymástól és nagyon nehéz volt elfogadni azt, hogy vége kell legyen. Persze végeredményben nem csak a szex miatt lett vége, hanem más dolgok is közrejátszottak, de igen nagy szerepe volt..

Fontos alapja a kapcsolatnak és van olyan, hogy két ember nem illik össze az ágyban.

Persze nem is azt mondom, hogy most egyből ugorj neki a dolognak, de szerintem az nem egy bűnös, rossz dolog, ha szeretsz egy lányt, ő is viszont szeret és lefekszetek egymással. :)

Fiatal vagy, a véleményed szerintem még formálódni fog valamennyit, aztán persze majd úgyis az lesz amit szeretnél. :)

13as voltam

2012. febr. 25. 21:18
 33/37 A kérdező kommentje:
Igazából még csak 2 hónapig vagyok 17. :P Köszi!
2012. febr. 25. 21:19
 34/37 A kérdező kommentje:
13as, köszi! :) Jól tudom, hogy a szex elengedheteen! :D Csak úgy nem lenne lelkiismeret furdalásom, ha előszőr házasságon belül történne. Utána minden nap 3szor! :P :D De mindenki másképp gondolja, de ez nem is baj. :)
2012. febr. 25. 21:22
 35/37 A kérdező kommentje:

Holnap kifejtem részletesebben, hogy miért gondolo így, ha érdekel kettőtöket. Most csak mobilról tudok írni, holnap gyorsabb lesz. :)

Jó beszélgető partnerek vagytok! :')

2012. febr. 25. 21:45
 36/37 anonim ***** válasza:
"Te vagy a világon a legszexibb és legérdekesebb,legérettebb,legigazibb nő.Büszke vagyok,hogy a barátnőm vagy,még jó,hogy a pasik esedeznek érted." Nekem ezt mondta a férfi,akit szeretek!! Sosem fogom elfeledni ezt a mondatot.Nagyon sokat jelent ez nekem.. :)) Úgy gondolom,hogyha valaki ilyet mond egy másik embernek,biztos hogy nem rövidtávra gondolkodik..Komolyan vesz engem,és az érzelmeit. :)
2012. febr. 25. 22:17
 37/37 anonim ***** válasza:
Én. Szép az arcom, jó a külsőm. Belső? Sok jó tulajdonságom van, de szerintem kifejezetten rossz természetű vagyok.
2012. febr. 26. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!