Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne fogynom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kéne fogynom ahhoz hogy ne érezzem szarul magam?

Figyelt kérdés

kb 3 hónapja kezdtem el de 1 hónapja már nem veszem olyna komolyan. Érzem magamon hogy megint jönnek a hurkák itt-ott,és tiszta zsír a testem..

főleg a hasam,a fenekem és a csípőm.Egyből oda hízok ha hízok,és félek hogy megint elengedem magam,de azt nem akarom mert szörnyen éreztem magam :( Nagyon szar..

[link]

[link]

2012. szept. 6. 19:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Tudod ez azért van mert nem csak zsírt lehet lefogyni, hanem mondjuk izmot is. Sok ember ott rontja el, hogy fogyózik és könnyebb lesz, de sok zsírpárna megmarad. Nem az számít, hogy hány kg vagy, hanem az, hogy hogy nézel ki. Te nagyon sovány vagy. Neked fel kell szedned pár kilót legalább, de úgy, hogy mozogsz valamit és akkor a kecske is jóllakik meg a káposzta is megmarad mert nem leszel ilyen sovány, de zsírpárnák se lesznek.
2012. szept. 6. 20:03
 12/29 A kérdező kommentje:
meg amúgy kilóra is kéne még egy 5-öt,vagy picit többet fogynom.55 kiló az álomhatár:)
2012. szept. 6. 20:08
 13/29 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább kezdj el súlyzózgatni. Neked nagyon jól állna ha kicsit kiizmosodnál.
2012. szept. 6. 20:12
 14/29 A kérdező kommentje:
és kilóra kb mennyinek tippelnétek?
2012. szept. 6. 20:16
 15/29 anonim ***** válasza:

kg-ra 60 lehetsz. Nekem tetszel. :D

Lefeküdnék veled.

2012. szept. 6. 20:24
 16/29 anonim ***** válasza:
60-65
2012. szept. 6. 20:24
 17/29 anonim ***** válasza:

60-63 között,ebben benne van az álom hátor + egy pici is ha szükséges:D

De így is jól nézel ki.

2012. szept. 6. 20:30
 18/29 anonim ***** válasza:

*határ

kicsit elírtam...

2012. szept. 6. 20:31
 19/29 A kérdező kommentje:
pont 60 vagyok
2012. szept. 6. 20:44
 20/29 anonim ***** válasza:
vékony vagy így is, inkább egy kis izmot kéne felszedned, hogy formásabb legyél.
2012. szept. 6. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!