Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam rendbe magam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam rendbe magam? Ez teljesen leszívja az önbizalmam

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok.

Barátommal 2hónapja szakítottam, megcsalt, de utólag visszagondolva nem is volt igazi szerelem a miénk.

Már régóta tetszik az egyik rokonom ismerőse, de most érett meg bennem igazán az a vágy, hogy lássam.

Viszont a srác magától nem ír rám, csak üzenget nekem a rokonommal, ha rá írok csak ritkán ír vissza, de szóba hoz a rokonom előtt, ha nem érdeklem ugyan minek beszél rólam?

Nagyon szeretném ha észrevenne, nem vagyok csúnya lány állítolag, de én nem tartom szépnek magam, viszont úgy érzem mostanság mindenki átnéz rajtam.

Végre van munkám, örülnöm kéne, de egy jelentéktelen semminek érzem magam, aki senkit sem érdekel, és aki senkinek sem kell, mintha egy kisegér lennék akin mindenki átlép.

Ezt a srácot sem értem, ha nem tetszem neki miért beszél rólam, és miért foglalkozik velem, plusz multkor poénosan a randit is megemlitette, de sajna még sosem találkoztunk személyesen.

de ha meg bejövök neki miért nem ír nekem vagy miért nem lép? miért vagyok ilyen szerencsétlen szükre kisegér??

2012. szept. 6. 12:43
 1/9 A kérdező kommentje:

olykor ha ráírok 1-1 ismerősömre, ők is olyan közömbösek velem, nem olyanok mint régen, úgy érzem tök gáz vagyok, hogy senkit sem érdeklek.

de főként a srácot nem értem, mi ez az egész.

ha valakinek van kérdése irok erről bővebben priviben

2012. szept. 6. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Hívd el randira. Te is megteheted, most minek vársz arra, hogy ő mit bénázik? Írj rá, hogy ráér e szombaton aztán kész.

Közömbösnek meg azért érzel mindenkit most, mert ilyenkor kicsit hisztis, meg érzékeny az ember. Teljesen normális.

2012. szept. 6. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:

A srácot hagyd a fenébe. Ha annyira akarna téged, már rég felvette volna veled a kapcsolatot. Ha meg tényleg akar, akkor egy töketlen tuskó.

Szerintem csak be akarod tömni azt az űrt, amit az exed hátrahagyott. Ne ess abba a hibába, amibe rengetegen esnek manapság, hogy kapcsolatból-kapcsolatba lépnek és egy percig sem szabadok, aztán csak pislognak 40 évesen, hogy hol ronthatták el.

Dolgozz, olvass sokat, bulizz, haverozz, éld az életed! Ehhez pedig nem kell pasi. Majd találkozol az igazival, ha eljött az ideje, semmit sem kell erőltetni.

22L

2012. szept. 6. 12:57
 4/9 A kérdező kommentje:

ez nem ilyen egyszerű ő egy olyan "kemény-laza-mindent le*arok" srác, fogalmam sincs milyen stilusú csajok jönnek be az ilyesféléknek, tipikus az a pasis-lövöldözős játékokat szeretem, haverokkal lógok, olykor beülök sörözni, koncertre járok, kicsit hosszabb a haja is (de nem igénytelen)

az ilyenek a rockerekre buknak?? :S

2012. szept. 6. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Amíg magadat nem szeded össze, ne akarj randizni. A boldogságod ne másoktól függjön. Az, hogy magad alatt vagy kiül rád, észreveszik mások is, egy olyan ember aki nem ismer igazán nem vágyik arra, hogy egy félig idegen lelki világát ápolgassa. Ez most nem hangzik túl biztatóan, de gondolj bele, te foglalkoznál egy olyan sráccal akinek bejössz, de még ne heverte ki az előző kapcsolatát? Szerintem pihentess és koncentrálj a jó dolgokra, pl. arra, hogy találtál munkát. Ülj be egy közeli barátoddal valahová, mondd el neki személyesen, hogy hogyan érzed magad, és kérd meg, hogy próbáljon neked segíteni. Csináljatok olyan dolgokat, amiket szeretsz, és vedd észre, amikor egy pasi rád mosolyog, és ne arra gondolj, hogy azért, mert valami baj van veled és kinevet. Gondold át az előző kapcsolatodat is - mi volt az, amit te adtál, és az exed nem tudott értékelni, illetve azt is, hogy hol hibáztál, hogy még egyszer ne kövesd el. Gondolj az új lehetőségekre és arra, hogy mi az, amit tanultál, amivel több lettél. Hosszú távon ez az egész, ami a nyakadba szakadt csak megerősít majd. Ha sikerül rendbe tenned magad, az a srác is biztos jobban fog érdeklődni irántad. Viszont ha most sikerülne vele randiznod, akkor sem tenne jót az alakuló kapcsolatnak az, hogy te még mindig magad alatt vagy. Nem vagy szerencsétlen szürke kisegér, csak ki kell pihenned az előző kapcsolatot.
2012. szept. 6. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha akar valamit tőled, akkor kezdeményez. Ha te kezdeményezel, akkor nála a magas labda, és az nem jó indítás. Ne te akard meghódítani a pasit, annak sosincs jó vége.
2012. szept. 6. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Na jó, látom neked nem lehet jót mondani... Sajna leragadtál egy 14 éves szintjén, aki meg akar felelni egy olyan pasinak, aki magasról szrik rá.
2012. szept. 6. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Én magamból indulok ki. Ti lányok azt hiszitek a férfiak tök vagányak, bátrak stb. Én is vagánynak, jó fejnek tartom magam társaságban. De amikor megláttam álmaim nőjét egyszerűen képtelen voltam randira hívni. Bennem volt, hogy " ÁÁÁÁÁ ! úgyse jön el ha hívnám, inkább nem is hívom el"

"Biztos nem is tetszem neki, pedig annyiszor hoztam szóba a barátnőjének" stb. Akár hiszitek akár nem, mi férfiak is félünk az elutasítástól, és mi sem vagyunk mindig olyan bátrak. Az álmaim nője, végül is megunta, hogy várjon mikor hívom randira. Egy pénteki nap csörgött a telefonom. Felhívott, és randira hívott. Elmentem. Ennek 4 éve, és azóta együtt élünk, imádom. Szoktam is mondani neki, hogy áldom az eszét, hogy volt mersze randira hívni, mert ha nem hívott volna, sosem ismerjük meg a szerelmet.

Szóval... Tessék randira hívni.. Lehet hogy a srác hasonlóképpen mint én fél a kudarctól.

26/F

2012. szept. 6. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Azon is elgondolkodnék, hogy ha olyan laza, leszarok mindent típus, érdemes e vele foglalkozni, mert lehet megd.g és a nagy lazaságban leszar. Már bocs.
2012. szept. 6. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!