Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés: szinte kötelező?
Most komolyan: itt a GYK-n úgy tűnik, mintha mindenkinek rózsaszín babapuncija lenne, és szuperápolt és kívánatos lenne mindig. Tényleg ez van? És 30-40 fölött már szégyenkezni kell?
Nagyon érdekelne, hogy melyik korosztály mennyire szőrtelenít alul és mit csinál, ha már nem hamvas őszibarack.
Férfiak úgyszint: ki szőrtelenít és ki nem? S mi van, ha már nem annyira fiatal....
Egy hitetlenkedő nő.
Én 25 vagyok (már közelebb a 30-hoz, ugye, mint a 20-hoz), de mégis csupaszra szedem.
Egyszerűen azért, mert nekem így tetszik, így érzem komfortosnak.
Persze van, hogy néha ellustulok és picit borostás lesz, az sem a világ vége, olyankor mindig mondom a barátomnak, hogy "bocs, hogy sünis", de őt mondjuk meg pláne nem zavarja :).
Nem tudom, hogy ha idősebb leszek, hogy fogom fazonírozni, de most még "csupaszon" érzem jól magam.
L/25
Szia, Kérdező!
Hát, engem bizony nem kötelezhet erre senki! Csak a bikinivonalnál szőrtelenítek, meg a lábamon és a hónom alatt, de "ott" csak rövidre vágom. Amúgy is érzékeny a bőröm, ott meg végképp az. Meg nyilván megvan annak is a szerepe, miért nőtt oda szőrzet...
Én sem értem ezt a csupaszcsiga-mániát. Olyan pedofil-hatást kelt. /Ha a párom ezt követelné, én megmondanám neki, hogy keressen magának egy kislányt, az biztos/. Vagy mintha sokan örök gyerekek akarnának maradni, akiknek még nem nőtt meg a testszőrzetük.
Utolsó, amit írtál, az nagyon érdekes, mert például nekem is nagyon érzékeny a bőröm, és most akkor inkább nem borotválom, főleg, hogy aktuálisan nincs barátom. Ebben az esetben hiába nem tetszik egy fiúnak. vagy ilyenkor mi van? :D
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!