Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek "kötelező" hogy egy férfi ki legyen gyúrva mint egy favágó?
Már miért lenne kötelező? Gondolj bele, ez olyan, mint:
Fiúk! Szerintetek "kötelező" hogy egy nő vékony legyen mint egy fogpiszkáló?
Én ugyan nem lány vagyok, de észrevettem valamit. Azt , hogy az edzőteremben egy csomó ember van, aki komplexusok miatt gyúrja ripityára magát. PL párbeszédekből hallom, hogy "Még mindig egyedül vagy?" dumákat. Sajnálom is kicsit, mert egyébként ezek, tök rendes szívű, jó srácok (nem észlények, dehát bumm) és egy csomónak közülük az a mentalitása, hogy ő attól még nem lesz egy csicska, hogy nincs nője és nem tud csajozni, helyette betegre gyúrja magát, mint a szerzetes amelyik magát ostorozza úgy nyomják csak. Egy csomónak nem megy jól a csajozás, mert a komplexusaik miatt nem kiegyensúlyozottak a broki nélküliek egyedi viszont pont arra gyűlnek. Ez viszont nem minden brokisnak adatik meg. Persze van más fajta is a pacsirták között én is tudom, de az jóval kevesebb szerintem, legalábbis én így láttam.
26/f
Fúj, én undorodom a kigyúrtaktól. :S
Picikét lehet sportos, de az bőven elég!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!