Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés: szinte kötelező?
Most komolyan: itt a GYK-n úgy tűnik, mintha mindenkinek rózsaszín babapuncija lenne, és szuperápolt és kívánatos lenne mindig. Tényleg ez van? És 30-40 fölött már szégyenkezni kell?
Nagyon érdekelne, hogy melyik korosztály mennyire szőrtelenít alul és mit csinál, ha már nem hamvas őszibarack.
Férfiak úgyszint: ki szőrtelenít és ki nem? S mi van, ha már nem annyira fiatal....
Egy hitetlenkedő nő.
én szoktam elég gyakran, fél centinél nem nőhet nagyobbra:)
16/f
nem nem kötelező...
Én 19 vagyok.nem szőrtelenítem,hülyén állna.mert szőrös típus vagyok.rövidre van vágva.a punciból is inkább a a rövid szőrösre hajazok.nem várok el semmit ilyen téren.csak tiszta legyen
F19
Én nem borotválom semmilyen részen magam, kivéve az arcomat
Ha már túl nagy a dzsungel jöhet az olló..
Én egyáltalán nem foglalkozom ilyenekkel.
36F
Én borotválom magamat. A bikini vonal és a hónalj a fontos. A páromat el sem tudnám képzelni kopasz alsótesttel.
Szeretem, ha sima az arca borotválkozás után, de jól áll neki a borosta. Alul kopasz dolog olyan csiga jellegű a fiúknál, és speciel én homisnak érzem.
Kösz, kezdek megnyugodni... :)
Aki már nem annyira fiatal, annak talán jobb, ha nincs lecsupaszítva, nem? Nem látszik annyira... Vagy, mit gondoltok...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!