Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intim szőrtelenítés: szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim szőrtelenítés: szinte kötelező?

Figyelt kérdés

Most komolyan: itt a GYK-n úgy tűnik, mintha mindenkinek rózsaszín babapuncija lenne, és szuperápolt és kívánatos lenne mindig. Tényleg ez van? És 30-40 fölött már szégyenkezni kell?

Nagyon érdekelne, hogy melyik korosztály mennyire szőrtelenít alul és mit csinál, ha már nem hamvas őszibarack.

Férfiak úgyszint: ki szőrtelenít és ki nem? S mi van, ha már nem annyira fiatal....

Egy hitetlenkedő nő.

2012. szept. 5. 21:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%
Havonta beröffentem a fűnyírót, és letolom a gyepet délen. Egy divatb*zi férfi.
2012. szept. 5. 21:44
 2/24 anonim ***** válasza:
31%

én szoktam elég gyakran, fél centinél nem nőhet nagyobbra:)

16/f

2012. szept. 5. 21:44
 3/24 anonim ***** válasza:
76%

nem nem kötelező...

Én 19 vagyok.nem szőrtelenítem,hülyén állna.mert szőrös típus vagyok.rövidre van vágva.a punciból is inkább a a rövid szőrösre hajazok.nem várok el semmit ilyen téren.csak tiszta legyen

F19

2012. szept. 5. 21:45
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
Én szőrös férfi vagyok,mármint a testem szőrös így igazán röhejes lenne ha csak ott leborotválnám a szőrt.Néha kicsit visszavágom az őserdőt de csak módjával,összhangban legyen a test szőrzettel..
2012. szept. 5. 21:46
 5/24 Hole Hunter ***** válasza:
77%

Szőrtelenítve.

44/F

2012. szept. 5. 21:48
 6/24 anonim ***** válasza:
78%

Én nem borotválom semmilyen részen magam, kivéve az arcomat

Ha már túl nagy a dzsungel jöhet az olló..

2012. szept. 5. 21:50
 7/24 anonim ***** válasza:
72%

Én egyáltalán nem foglalkozom ilyenekkel.

36F

2012. szept. 5. 21:56
 8/24 anonim ***** válasza:
78%

Én borotválom magamat. A bikini vonal és a hónalj a fontos. A páromat el sem tudnám képzelni kopasz alsótesttel.

Szeretem, ha sima az arca borotválkozás után, de jól áll neki a borosta. Alul kopasz dolog olyan csiga jellegű a fiúknál, és speciel én homisnak érzem.

2012. szept. 5. 21:59
 9/24 anonim ***** válasza:
81%
Én csak ollóval megnyírom, hogy ne legyen dzsungel. Végre olyan párom van, aki nem hogy nem hisztizik azért, mert szőrös, hanem imádja. 23/N
2012. szept. 5. 22:01
 10/24 A kérdező kommentje:

Kösz, kezdek megnyugodni... :)

Aki már nem annyira fiatal, annak talán jobb, ha nincs lecsupaszítva, nem? Nem látszik annyira... Vagy, mit gondoltok...?

2012. szept. 5. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!