Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítés: szinte kötelező?
Most komolyan: itt a GYK-n úgy tűnik, mintha mindenkinek rózsaszín babapuncija lenne, és szuperápolt és kívánatos lenne mindig. Tényleg ez van? És 30-40 fölött már szégyenkezni kell?
Nagyon érdekelne, hogy melyik korosztály mennyire szőrtelenít alul és mit csinál, ha már nem hamvas őszibarack.
Férfiak úgyszint: ki szőrtelenít és ki nem? S mi van, ha már nem annyira fiatal....
Egy hitetlenkedő nő.
Nem követem a csordát.
Szőrösen élek és ha mellettem lenne egy nő őt is szeretném SZŐRÖSTÜL-bőröstül
Ja, és zöld kezet nyomtam mindenkinek! Nem tudom, ki pontoz lefelé és miért...
11-es, neked, ha tehetném, kétszer is nyomnám a zöldet a poénért!!! :)
Igen, manapság sajnos sok ember ezt veszi alapnak.
Hál' Istennek a páromnak nincs problémája egy kis szőrrel. Én csak bikinivonalat szedek, meg kicsit rövidebbre vágom.
És szerencsére akkor sem szalad el, ha véletlen más testrészem sem frissen gyantázott...
21/L
15-ös: Te mit csinálsz a saját déli féltekéden? Ez volt a kérdés. És korosztályod, nemed.
Köszi
39 éves nő vagyok. Ez az én kérdésem, a nyitóban mindent leírtam :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!