Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Baráti probléma
van egy barátnőm,akinek a pasija a barátnőm által haverom/barátom lett. Ugyanarra fele lakunk. és kitaláltuk mehetnénk haza együtt. a bnőm ezt nem akarja mert orbitális szinten féltékeny. félti a kapcsolatukat.OKÉÉ.... de azért bennem bizhatna...volt egy incidens, szerintem örökre eljátszottam a bizalmát .de az hogy megfenyeget hogy "menj,de engem ne keress." ez már szánalmas.a srác olyan hogy ilyen "mindenkitmegfkapokmindenkitakarok"tipus... persze hogy énis szopjam le meg szexeljünk rengetegszer mondja én meg rengetegszer hogy nem :@@ elutasítom folyton .
1. barátok vagyunk .
2.a bnőmmel nem tudnám ezt tenni.
3.13 éves vagyok.nem állok be "phűamai13évesek-.-" klubba.
4.nemakarom csinálni.
5.3000 alatti település létszámban...mindenki megtudná nekem akkor annyi lenne.
a rossz még, hogy a srácban nem kéne bízni. ha nincs ott a csaj akkor nyomul puszilgat ölelget én soha nem tettem. kivéva az"incidens" idején de már értelmetlennek látom. és marha idegesítő hogy ezen megy a vita folyton.... mit tegyek??! mit mondjak szerencsétlen leánynak hogy felfogja nem lesz semmi olyan ha rajtam múlik?! -.-
Nekem a te írásodból az jön le, hogy téged idegesít a srác...akkor miért nem küldöd el melegebb éghajlatra?
Ne engedd közel magadhoz, hogy ölelgessen, puszilgasson stb. Én már rég elkdüldtem volna a sunyiba..
Te komolyan ilyen fiúkkal barátkozol? Jól pofánb...nám, csak nekem mondana ilyet. Úristen, és még csak 13 évesek vagytok? Na ilyenkor jut eszembe, hogy jajj mi lesz majd ha nekem lesz gyerekem.Hogy fogom majd megvédeni az ilyenetől.
A barátnőd is jó hülye, hogy ennyi idősen és ilyen barátja van.
barát?! engem a fiú barátaim nem puszilgatnak, ölelgetnek, kérnek meg, hogy leszopjam őket. 13 évesek vagytok, az a fiú azt sem tudja még mi az, nagy a szája.
ha fontos a barátnőd akkor nem lógsz a barátjával és kész, mert neked ő nem a barátod a leírtak alapján.
úgy érzem, inkább imponál neked ez az egész, hogy közben neked is csapja a szelet. a barátnőm barátjával mindig laza kapcsolatot alakítok ki, épp ezért, ha szakítanak se én legyek a hírnök. szóval attól még, hogy a barátnőd barátja neked nem kell ebbe a viszonyba belefolynod és mindig a barátnőd pártját kell fognod!
Szerintem 13-évesen ezt még hanyagoljátok.
Nem nektek való a (pasizás,szex)...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!