Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki járna olyan lánnyal vagy fiúval aki roma?
Nézzetek át a cseh szomszédokhoz.
Radek (Radoslav) Banga (gipsy.cz frontember)olyan színt vitt a roma megítélésbe, ami még eddig sosem volt.
Szőke angyalarcú cseh lányok ott olvadoznak a koncertjeiken.
Én egy olyan Teréz Anya-féle vagyok.
Meg is bilincselt az a szempár, amiből csak úgy áradt valami sok évszázados üldözöttség, de egyben egy hihetetlen kiállás is. Benne volt az ő egész népük minden búja-bánatja egyben a jelenben való helytállás is.
Nehéz lenne elfelejteni, nem is akarom.
Van a romáknak egy új nemzedéke, észre kell venni.
"Van a romáknak egy új nemzedéke, észre kell venni."
Legtöbbjük fél a szokványos beidegződésektől, és bizalmatlan. Minden normális hozzáállásban valami stiklit érez, mert nagyrészt ebben volt része. Dolgozik mint egy kisangyal, amit ki is használnak, s legtöbbször elkeseredetten van vége a napjának. Nem tud kitörni, mert mi a többség, igen ostobák vagyunk.
Sokkal többre, jobbra képes, mégis minduntalan az utolsó lesz a sorban.
Még azokat is elrontjuk, akik a legtöbb erőfeszítéssel próbáltak beilleszkedni.
Én még általános iskolában jártam egyszer egy cigány fiúval. Pár hét volt az egész, de már nem járnék cigánnyal. Igazából az utóbbi években nem is találkoztam velük, csak max buszon. Mivel olyan gimnáziumba/ egyetemre jártam/járok, ahol nincsenek.
21 L
Előző vagyok:
Azt még hozzá tenném, hogy külföldivel, vagy akármilyen származásúval szívesen járnék. Az nem lenne gond. Viszont cigánnyal nem.
Meglehet, hogy én nem találkoztam még normális felfogású, értelmes cigánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!