Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki járna olyan lánnyal vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki járna olyan lánnyal vagy fiúval aki roma?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 19:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
78%

19-35-ös

Az én barátnőmnek kreol bőre volt, nekem nagyon tetszett... imádtam azt a lányt...

2009. júl. 28. 19:42
 12/39 anonim ***** válasza:
46%

oFF:

ELSÖ VOLTAM:Tudtam hogy rohamosan nöni fog a vàlaszok szàma,és azt is hogy valaki azpnnal lepontoz,ha a roma,cigànyrol pozitivan gondolkodunk.

Na ezt tartom nagyon primitiv dolognak.

A kàkàn is keressük a csomot.Ugye?

2009. júl. 28. 19:44
 13/39 anonim ***** válasza:
77%

Engem sem zavarna, sőt, igazából fel sem merülne a "zavar" fogalom, mint ahogy akkor sem, ha valakinek zsidó, afrikai, norvég vagy arab vagy bármilyen felmenői vannak.

Az a fontos, hogy jellemre, emberileg, stílusra tisztességes, rendes legyen, ápolt, stb. stb.

17/L

2009. júl. 28. 19:51
 14/39 anonim ***** válasza:
50%
Milyen érdekes, amikor én kérdeztem hasonlót ezen az oldalon, mindenki elkezdett fúújjozni, meg hogy ő soha nem járna romával... Nem értem. Most akkor mivan?
2009. júl. 28. 19:52
 15/39 anonim ***** válasza:
51%

boccs de nálam szóba sem jöhet...

16/L

2009. júl. 28. 19:55
 16/39 anonim ***** válasza:
57%

Az van, hogy a c,-gányok nagy része utálja a magyarokat. Ha be is jönne nekem egy c*gó csaj, az biztos, hogy a családja kaszával-kapával támadna rám akkor is, ha terhes lenne, akkor is, ha szétmennénk. A családjukkal van a baj.

A gazdag c*gányok meg hallani se akarnak róla, hogy egy büdös magyar paraszthoz adják a féltett lányukat.

2009. júl. 28. 19:56
 17/39 anonim ***** válasza:
71%

Nem a bőrszint kell nézni..., hanem mi van belül.

És ebennem se merült fel, hogy "roma akkor utáljam" öszintén nálam első látásra szerelem volt...

És azt sem kéne figyelmenkivül venni, hogy nem a nagy átlagot kell nézni, hanem csakis egy személyt...

És azt ne feledjétek, hogy mindig vannak kivételek..., nem csak ebben az esetben...

(Amugy én szőke kék szemű vagyok...)

2009. júl. 28. 19:57
 18/39 anonim ***** válasza:
74%
Igen 19:57 esenk igaza van. Nem az átlagot kell nézni, hanem csakis azt az egy embert. Lehet, hogy ő életed szerelme. Sose tudhatod.
2009. júl. 28. 19:59
 19/39 A kérdező kommentje:
19:56 nem minden esetben így van
2009. júl. 28. 20:03
 20/39 anonim ***** válasza:
60%

19-59-es nek köszönöm!

Igaz tele van hibával ugy feltudom magam huzni ezen, hogy még irni sem tudok...

amugy szerintem, eddig hosszu távu kapcsolataimbol ö volt a legkedvesebb, leg rendszeretöbb lány...

Én egyhelyen dolgoztam ezzel a lánnyal és mert vele jártam az egyel felettem lévö fönök szolt, hogy ne járjak roma csajjal, ami addig fajult, hogy visszafokoztak...

2009. júl. 28. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!