Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki járna olyan lánnyal vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki járna olyan lánnyal vagy fiúval aki roma?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 19:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
64%
oké, vágom, persze, hogy vannak kivételek. De nem furcsa, hogy kb. ugyanannyi csirkefogó magyart ismerek, mint ahány tisztességes c*igányt? Az arányokkal van a baj. Ha magyarral járok, kisebb az esély, hogy kinyír a családja.
2009. júl. 28. 20:08
 22/39 anonim ***** válasza:
56%

Én soha az életben nem járnék cigánnyal. Bármilyen.

23L

2009. júl. 28. 20:27
 23/39 anonim ***** válasza:
48%

Persze, de ha az emberek, ahhoz a kevés romához is ugy állnak mint, ahogy a tööbihez, akkor mit gondoljanak... "én normális vagyok, de a magyar meg köcsi, csak szivat a munkahelyen is", akkor minek legyek vele normális...az az igazság, hogy én se dolgoznék olyan helyen, ahol eleve ugy állnának hozzám, őt utálni kell..., persze erre is van sok kivétel...

Szoval ezt a témát lehetne a végtelenségig ragozni, de soha nem jutnánk dülöre... A kivételeket meg kell becsülni minden esetben én azt mondom...

Remélem nem bántottam meg senkit!

2009. júl. 28. 20:29
 24/39 anonim ***** válasza:
48%

Azért sokan írtak pozitív véleményt.. Ettől most jobb kedvem lett (:

Én járnék.. Csak nem oláhhal, mert nem szeretem a kreol bőrt. És persze az alap, hogy rendes családja, munkája stb legyen. Mert ilyenek is vannak, méghozzá sokan.

Csak sajnos az ellenkezőjükről többet hallani..

16L

2009. júl. 28. 20:39
 25/39 anonim ***** válasza:
39%
ha cigánnyal jársz az életed baszod el.
2009. júl. 28. 20:47
 26/39 anonim ***** válasza:
23%
Pont.
2009. júl. 28. 21:15
 27/39 anonim ***** válasza:
81%
sziasztok, én roma vagyok, és normális és tiszta, és nekem magyar barátom van, és jól elvagyunk, nem sokára jön az esküvő, nem minden roma egyforma, ki kell ismerni,
2009. júl. 28. 22:57
 28/39 anonim ***** válasza:
93%

Én járnék.

Ugyanúgy ahogy az előttem lévők leírták.De ez vonatkozik minden emberre akivel járnék,származástól függetlenül.

Legyen tisztességes,ápolt stb :)

2009. júl. 29. 01:13
 29/39 anonim ***** válasza:
78%
Aha. Van egy ismerősöm, aki roma. De nem a putri-fajtából, hanem igényes, és jól néz ki. Kicsit olyan a külseje, mint egy arab herceg. Ha lány lenne, szívesen járnák veleXD
2009. júl. 29. 13:23
 30/39 anonim válasza:

Bevallom, bennem is volt egy jó adag tartózkodás a romákkal szemben, de csak olyan nem gyűlölködős, 3 lépéses.

Aztán becsapott a villám, de kegyetlenül.

A kép: húzós, felelősségteljes beosztás, magasan a többiek feletti teljesítmény a munka terén, olyan alulról néző szemek tele keserűséggel, talán fájdalommal is, és sok-sok néma dühhel. Véglegesnek látszó lemondással, hogy ő csak az, aminek látszik, ezt a határt nem lépi át.

Annyit sírok, eltűnnek majd a szárazföldek.

2010. júl. 13. 01:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!