Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te vért izzadtál azért, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te vért izzadtál azért, hogy legyen nemi életed vagy csak ugy jött magától?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 11:28
1 2
 11/19 anonim válasza:

ma 12:52

Igen, ilyenek a lányok, így működnek. A tapló állatokért rajonganak. Jól látod. Én is tudnék mit mesélni.

egy jó fiú

2012. szept. 4. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:

"most nem a párról van szó, hanem hogy egyáltalán legyen valakivel szex. tudom hogy ti nőként fel nem birjátok fogni, hogy milyen amikor az ember már totál leadja a szintet, és még akkor sincs nő, mert ti válogattok össze vissza, mert szex az mindig van, csak épp válogattok. Nekem jo lenne a csufi nő is már (nyilván nem az ocsmánykövér, hanem az arányosan husi is), de hát azok a lányok sokszor még tul kislányok, hogy nekik ilyen szexkapcsolat beleférjen....udvarolni meg tuti nem fogok nekik szexért."

Nagyon is egyet értek veled kérdezö,a nöknek foggalmuk sicnsen arrol hogy milyen nehéz egyáltalán szexhez jutni.(a normál kapcsolatrol meg ne is beszéljünk)

Férfiként ezerszer nehezebb,nekem is fizetnem kellett hogy 20 év után végre legalább egyszer szexelhessek olyannal aki nekem tetszik valamennyire kulsore.Es nem nem vagyok válogatos,viszont az átlagos vagy annál csunyább lányoknak olyan igényeik vannak hogy nagyon durva,

2012. szept. 4. 13:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: A vicc az egészben az hogy elég jol nézek ki,jopár nagyon szép lány szerint.
2012. szept. 4. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Na ja, mert az úgy van, hogy a csajoknak csak füttyenteniük kell, és van szex, mi?

Eleve nem értem, mit kerestek olyan lányoknál, akik tipikus rosszfiúkhoz (aka bunkók) vonzódnak? Nem a ti pályátok, akkor meg mit kerestek ott?

Vannak olyan csajok is, akiknek tényleg mindegy, csak farok legyen a lába között, de a csajok többségének a szex érzelmi kérdés is, nem csak fizikai. Ezért nem fekszenek le bárkivel. És ezért nehezebb egy nőnek, hogy nemi élete is legyen, mert ahhoz érzelmek is kellenek, nem csak az, hogy felálljon, aztán mehet a menet, szinte tökmindegy, hogy kivel.

Ja, és még egy, talán a meglepetés erejével ható infó: nekünk, nőknek is hiányik a szex, ha nincs.

2012. szept. 4. 13:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy mindenki ideje eljön egyszer, csak ezt meg a srácok nem képesek felfogni. Mondjuk egy barátnőm is van, aki 13 éves kora óta kergeti a fiúkat, és azt mondja, nem tud leállni velük. De ő sokkal inkább az érzelmeket keresi, a szexet nem is élvezi annyira.

Nekem jött magától minden, pedig egyáltalán nem foglalkoztam vele. Elég visszahúzódó vagyok, ezért általában nem is nézik ki belőlem, hogy lett volna dolgom bárkivel, pedig akadt egy pár ember. És nem gondolom, hogy csak egy tartós kapcsolaton belül lehet jókat szórakozni egymással...

2012. szept. 4. 13:36
 16/19 A kérdező kommentje:
a nőket nem fogom sajnálni azért, mert éppen lenne lehetöségük, csak éppen válogatnak. Fiuként meg abszolut semmi lehetöséged nincs. Azért nem kéne példálozni a nök lehetöségeivel, mert ettöl felháboritóbb dolog nem nagyon van.
2012. szept. 4. 13:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Kislányos álmom?! :) Drága kisszívem, majdnem 40 éves vagyok! :D
2012. szept. 4. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Nade basszus, tényleg nem érted? Most vagy én fogalmazok nagyon hülyén, vagy...

Az felteszem eszedbe sem jutott, hogy saját magadat hozod lehetetlen helyzetbe. Vegyük a hozzávalókat: neked szex kell, gyakorlatilag már bárki jó, udvarolni viszont nem vagy hajlandó a szexért (nekem ez amúgy annyit jelent, hogy távolról sem vagy úriember, csak egy kangörcsös valaki, akinek nem nő kell hanem csak a p.ncija ), és hát őszintén szólva nem csodálkozom azon, hogy nem találsz magadnak senkit.

A valóság ugyanis az, hogy normális nőt soha az életben nem fogsz tudni csak úgy lefektetni (hacsak nem full szerelmes beléd titokban évek óta), mert normális nő nem csak f.szt keres. Aki meg igen, az nem az ilyen típusú srácokra fog bukni, már megbocsáss, hanem az alfahímekre.

ESETLEG ha mondjuk nem a nőket utálnád a saját sikertelenségedért, ESETLEG ha nem az lenne az alap, hogy "szexért nem udvarolok" (ez a leggázabb az egészben, és hidd el, ha nem is mondod ki, a hozzáállásodon látszik), akkor ESETLEG TALÁN lenne olyan nő is, aki szóba állna veled. Így mindenesetre ne várd.

2012. szept. 4. 14:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Veled nem kis bajok lehetnek, az már biztos.
2012. szept. 4. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!