Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szúnyog megcsípi a mellékherédet, spermát szipolyoz ki, vagy vért?
Figyelt kérdés
22/F2011. júl. 25. 01:54
1/19 anonim válasza:
Persze hogy spermát... Ha a fejedet szúrja meg, akkor meg az agyadat szivja ki!!
2/19 anonim válasza:
Ja elég kellemetlen engem mikor a fertő tóba hugyoztam akkor szívta ki oO nagyonszar érzés ... Hátmég neki sós g*cit szív a szúnyog .
3/19 anonim válasza:
Egyeseknek mennyi szabad ideje van :D
4/19 anonim válasza:
képzeld anyádnak épp a nemi szervét csípte meg és kiszívta a még fejlődésben lévő zigótát (a leendő húgodat)
5/19 anonim válasza:
Az ilyen beszélgetések után lesz az ember öngyilkos....
6/19 Attila123456 válasza:
B@szrá a szunyogra legközelebb vas csővel...
7/19 anonim válasza:
:D:D
22 évesen lehetne ennyi eszed.
Egyrészt egy szúnyog spermát nem is keres és nem is érzékel, a vérre megy, ha a heréd közelébe kerül akkor a rajta lévő ereket célozza meg mert érzi a vér melegét és szagát.
8/19 A kérdező kommentje:
Ezzel a kérdéssel próbáltam feldobni egy kicsit a ma este kellemes hangulatát ;)
Pusztán megmosolyogtatni Benneteket :)
2011. júl. 25. 02:11
10/19 anonim válasza:
Te szerencsétlen.A szúnyog vérszívó mit tudna kezdeni a spermával?
Még szerencse,hogy ezt a kérdést nem az állatok témakörben tetted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!