Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te vért izzadtál azért, hogy legyen nemi életed vagy csak ugy jött magától?
Jött magától.
De vicces is a dolog. 3-an voltunk barátnők. Aki leginkább hangoztatta, hogy neki nem kell pasi mert jól van meg van nélküle és különben is mindek... na ő jóval előttünk kelt el :D
Én nem kerestem párt. Olyan álmodozós típus vagyok. De aztán megismertem egy fiút akivel barátságból több is lett.
És az a barátnőm, aki minden alkalmat megragadott (chat, love.hu, diszkó, sulis események, egyetemi bulik... stb). Ő csak jóval később talált párt.
Ha csak szexelni akarsz,akkor irány a diszkó pár koktél és nőz amennyit csak tudsz egy éjszaka erejéig.Mozgass meg mindent. Aztán ha már tapasztaltabb leszel a szexben,talán kapcsolat-ismerkedés szintjén is tudsz már valamelyest kezdeményezni és még akár szerelmes is lehetsz egyszer a messzi messzi galaxisban :D
Ja és a válaszom: nem izzadtam vért, de tudnod kell, hogy a szex manapság nem jelent sokat. Mindenki túlmisztifikálja az egészet. Na az, hogy tőled elélvez a párod, te meg elélvezel tőle az már jelent valamennyit.Vagy legalábbis, ha mindketten elélveztek. De bizony az idők nagy részében sajnos az elvárások és a teljesítések nagyon különbözőek a szexuális együttlétkor, így ritka az, hogy azt mondhatja az ember, hogy na ez f*sza volt. Szóval a szex az szex, nem kell nagy dobra verni.
hát most képek alapján lehet ugy vannak vele, hogy "elmegy"
aztán találkozon látják, hogy hoppszmégse
igen, ez a kislányos álmod...de a nők képesek elviselni megaláztatásokat is egy férfitöl, ha olyat kapnak töle, amiért megéri szenvedni.
pl:
van egy fickó, van egy csaja. Elmennek buliba, a csajt a hajánál fogva dobja oda csávoknak, hogy szopassák le a budiban. A csávoka elmegy csajozni, aztán lezbi csokra kényszeriti a csaját meg azt a csajt, akivel éppen kavar. Hazamennek a buliból, bejelöli magát facebookon egy másik csajjal, hogy kapcsolatban vannak, mindezt a csaja szeme láttára. Majd pedig megdugja a csaját. A csaja másnap meg sir, hogy nem kell a pasijának. Nyavalyog egy teljes napot az ismeröseinek a csaj, este átkönyörgi magát a csávojához, akit egésznap szidott, és megint dugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!