Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te vért izzadtál azért, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te vért izzadtál azért, hogy legyen nemi életed vagy csak ugy jött magától?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 11:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jött magától. Viszont volt egy hosszabb kihagyás az életemben, amikor vért izzadtam (nőként), hogy legyen ÚJRA szexuális életem, addig nem jött össze... aztán mikor nem foglalkoztam a dologgal, akkor hirtelen betoppant valaki az életembe, akivel minden eddiginél jobb a szex.
2012. szept. 4. 11:31
 2/19 anonim ***** válasza:

Jött magától.

De vicces is a dolog. 3-an voltunk barátnők. Aki leginkább hangoztatta, hogy neki nem kell pasi mert jól van meg van nélküle és különben is mindek... na ő jóval előttünk kelt el :D

Én nem kerestem párt. Olyan álmodozós típus vagyok. De aztán megismertem egy fiút akivel barátságból több is lett.

És az a barátnőm, aki minden alkalmat megragadott (chat, love.hu, diszkó, sulis események, egyetemi bulik... stb). Ő csak jóval később talált párt.

2012. szept. 4. 11:32
 3/19 A kérdező kommentje:
most nem a párról van szó, hanem hogy egyáltalán legyen valakivel szex. tudom hogy ti nőként fel nem birjátok fogni, hogy milyen amikor az ember már totál leadja a szintet, és még akkor sincs nő, mert ti válogattok össze vissza, mert szex az mindig van, csak épp válogattok. Nekem jo lenne a csufi nő is már (nyilván nem az ocsmánykövér, hanem az arányosan husi is), de hát azok a lányok sokszor még tul kislányok, hogy nekik ilyen szexkapcsolat beleférjen....udvarolni meg tuti nem fogok nekik szexért.
2012. szept. 4. 11:35
 4/19 anonim ***** válasza:

Ha csak szexelni akarsz,akkor irány a diszkó pár koktél és nőz amennyit csak tudsz egy éjszaka erejéig.Mozgass meg mindent. Aztán ha már tapasztaltabb leszel a szexben,talán kapcsolat-ismerkedés szintjén is tudsz már valamelyest kezdeményezni és még akár szerelmes is lehetsz egyszer a messzi messzi galaxisban :D

Ja és a válaszom: nem izzadtam vért, de tudnod kell, hogy a szex manapság nem jelent sokat. Mindenki túlmisztifikálja az egészet. Na az, hogy tőled elélvez a párod, te meg elélvezel tőle az már jelent valamennyit.Vagy legalábbis, ha mindketten elélveztek. De bizony az idők nagy részében sajnos az elvárások és a teljesítések nagyon különbözőek a szexuális együttlétkor, így ritka az, hogy azt mondhatja az ember, hogy na ez f*sza volt. Szóval a szex az szex, nem kell nagy dobra verni.

2012. szept. 4. 11:41
 5/19 anonim ***** válasza:
A nők ösztönösen megérzik mikor egy pasi ennyire kinlódik a szexért..de ahogy lesz végre egy barátnője,rögtön belebotlik még 2-3 csajba akik lefeküdnének vele..:D
2012. szept. 4. 11:45
 6/19 A kérdező kommentje:
1 éve járok le bulikba átlag heti kétszer leaglább, leszolitottam én már megszámlálhatatlanul sok nőt, kavartam rengeteggel, smároltam vagy 40-el, már mondjuk számontartani nem is akarom, meg rájöttem, hogy semmit nem jelent, mert ugysem fognak hazajönni velem, még akkor se ha egész estét velem töltötték. Buli után meg ugye már nincsenek hangulatban, és nem akarnak tölem semmit. Még találkozni sem. Kicsit már unom...fennvagyok társkeresökön, szexpartnerkeresökön, ez utobbin pl sosem válaszolnak. Társkeresökön legalább rámirnak és tudok is radnikat szerezni, de akármilyen jol is sikerül a randi, utána ugy is leráznak, mert nem ütöttem meg a szintet.
2012. szept. 4. 11:46
 7/19 anonim ***** válasza:
Akkor valami gáz van, ha egy tali után minden csaj menekül tőled! És nem a külsőddel, mert akkor talizni se taliznának veled...
2012. szept. 4. 12:44
 8/19 A kérdező kommentje:

hát most képek alapján lehet ugy vannak vele, hogy "elmegy"

aztán találkozon látják, hogy hoppszmégse

2012. szept. 4. 12:45
 9/19 anonim ***** válasza:
Így írás alapján is iszonyú negatív kisugárzásod van. Te nem szereted a nőket, hanem elvárod, hogy akarjanak tőled valamit. Én olyan pasikkal állok csak szóba, akin azt érzem, hogy odavan értem, engem akar, nem csak "valakit", akit meg lehet dugni. Nézzen rám úgy, hogy elolvadjak, bókoljon, érintsen meg... de ha tárgynak tekint, akkor menekülök.
2012. szept. 4. 12:48
 10/19 A kérdező kommentje:

igen, ez a kislányos álmod...de a nők képesek elviselni megaláztatásokat is egy férfitöl, ha olyat kapnak töle, amiért megéri szenvedni.

pl:

van egy fickó, van egy csaja. Elmennek buliba, a csajt a hajánál fogva dobja oda csávoknak, hogy szopassák le a budiban. A csávoka elmegy csajozni, aztán lezbi csokra kényszeriti a csaját meg azt a csajt, akivel éppen kavar. Hazamennek a buliból, bejelöli magát facebookon egy másik csajjal, hogy kapcsolatban vannak, mindezt a csaja szeme láttára. Majd pedig megdugja a csaját. A csaja másnap meg sir, hogy nem kell a pasijának. Nyavalyog egy teljes napot az ismeröseinek a csaj, este átkönyörgi magát a csávojához, akit egésznap szidott, és megint dugnak.

2012. szept. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!