Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, amit érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, amit érzek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, bekattantam. :) Soha nem volt még velem ilyen, és érdekelne, hogy más érzett e már valaha hasonlót.

Szóval kinéztem egy pasit facebookon. Amolyan plátói szerelem, ugyanis Amerikában él, és kb. azt sem tudja, hogy létezem. 37 éves, és nagyon sármos. Nem híresség, de egyszer szerepelt a médiában, és így lett egy kisebb rajongótábora.

Nem akarok tőle semmit, nem vettem föl vele a kapcsolatot, csak úgy simán jó nézegetni a képeit, és ábrándozni róla. :)

Aztán megtudtam, hogy lehet, hogy nős. (nincs erről kinn semmi adat, csak láttam egy fényképet, és azon a képen karikagyűrű van a kezén)

Szerintem a médiaszereplés miatt nem hozza nyilvánosságra az állapotát, de amúgy lehet, hogy az ismerősei láthatják.

Szóval tiszta féltékeny lettem. :D Komolyan, mint egy hülye tinilány! Szerintetek ez normális?

Soha nem voltam odáig semmiféle sztárért, még a Back Street Boys sem érdekelt soha.

És most nem tudom mire vélni ezt a viselkedést, lévén, hogy felnőtt nő vagyok. :D

Ugye hamar elmúlik!

Szóval a kérdés: meghülyültem? :)

26/N

(ne haragudjatok, hogy ilyenekkel zaklatlak titeket...:))

2012. szept. 3. 23:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Amúgy úgy érzem magam, mint egy óvodás kislány, aki szerette volna, hogy ha az anyukája vesz neki egy szép barbiházat, de az anyu nem vette meg. És végig kell néznem, hogy egy másik undok kislány megkapja azt a rohadt barbiházat."

hát ez aranyos! =DD de nagyon jó hasonlat!

amúgy (bocsi, kicsit offolok) pont ma megtaláltam facén úgyhogy mostmár tudom a nevét vááá xD (igen, kb. 1 órája itt vigyorgok magamban mint egy félhülye) és kiderült hogy olasz, pedig egyébként horvátba lakik, és igaz hogy eddig utáltam az olaszokat de neki még ezt is megbocsájtom xD

#17-es voltam

2012. szept. 5. 11:53
 22/28 A kérdező kommentje:

1-es: Értem. Így azért tényleg nem a legjobb. De legalább a fantáziálgatás megmaradhat, azt nem veheti el tőlünk senki. :D

17-es: wow, te aztán nagyon elszánt vagy! :D Az olaszokkal jobb is vigyázni. (na mert az elítéltekkel nem kell vigyázni. :D)

Akkor most már neked is vannak szép képeid, te is gyönyörködhetsz bennük. :)

Amúgy ma még meg sem néztem imádott Joshomat! Nagyon jól haladok ám! :) Csak az a gond, hogy kb így is minden gondolatom körülötte jár. :)

2012. szept. 5. 19:00
 23/28 anonim ***** válasza:

18-as vagyok:

Na, ma én is megnéztem a fecebookon ezt a Kezer gyereket. Soha nem bírtam az idősebb pasikat, de ez az ürge mindenféle szempontból jó! :P Kissé fárasztó a sok vallásos szövege még nekem is (pedig én is vallásos vagyok.:)), de egye fene, belefér! :)

Jaja, elég szörnyű, hogy ártatlanul ennyit ült, de úgy tudom, hogy megnyerte a pert, amit a rendőrség lenne indított, és most 4 milla usadollár kapott kártérítésként. Ilyen áron nem kéne az a pénz, de láttam szintén az ID-n egy másik esetet, ahol 27 (!!!) évet ült a pasi ártatlanul, és ég kártérítést sem kaphat, mert volt már priusza. Na ez a szívás.

Egyébkét ügyi vagy, menni fog az a felejtés. ;)

De ha nem lenne nős, akkor is, mit kezdenél vele? Te magad mondtad, hogy nem akarsz tőle semmit, csak jó nézni a képeit. Hát akkor nézegess csak, abban nem gátol sem az asszony, sem a barátnő. :)

2012. szept. 5. 22:40
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó! :)

Azóta nyugodt lelkiismerettel és egyre ritkábban nézem a képeit facebookon. :D És rohadtul nem érdekel, hogy van e asszony, vagy sem. :D

2012. szept. 12. 15:59
 25/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy még érdekel e bárkit is, de szóval megtaláltam a feleségét/barátnőjét...És hát kiábrándultam.

Egy nem túl szép félig japán, félig néger csaj...

Hát basszus, ettől én is különb vagyok! :D

És elég fiatal...

Nem tudom, túl sok normális kép nincs kinn a facebookon róla, de ami kinn is van...hát érdekes.

Az utóbbi időben már javulófélben voltam, ami a pasit illeti, de ez most rásegített egy jó nagy lapáttal, hogy totál kiábránduljak belőle. :D

2012. szept. 26. 00:27
 26/28 anonim ***** válasza:
félig japán, félig néger? o.O hát az tényleg elég érdekes lehet... jaaj de irigyellek, hogy kiábrándultál! én már lassan 3 hónapja csorgatom a nyálam, és csak elvétve találok 1-2 infót és azok is mindig pozitívak. pedig már néha én is drukkolok hogy megtudjak valami kiábrándítót róla =D
2012. szept. 26. 16:17
 27/28 A kérdező kommentje:

Azt írja, hogy a csaj nagyapja feka, a nagyanyja pedig japán. Elég érdekes...

Tiszta idióta képei vannak kinn, semmi szép nincs abban a lányban. Én tényleg nem értem, hogy egynéhány pasi hova teszi a szemét. :)

Ha már fiatallal kezdett, akkor legalább megválogathatta volna. Még csak értelmesnek sem tűnik az a bige a fényképek alá irt kommentjei alapján.

Ha egy igazi bombanő lenne, akkor csak irigy lennék, de így inkább csalódott vagyok. :D

Nyugi, szerintem ez olyan, mint a szerelem. Megtalálod álmaid pasiját, és minden szuper. De előbb utóbb úgy is kiábrándulsz belőle. :D Tehát a valóság is ilyen, akkor a fantázia miért lenne másként?

2012. szept. 27. 10:18
 28/28 A kérdező kommentje:

Na jó!

1. Tudom, hogy a kutya sem olvassa, mégis írok,

2. Nemrégiben volt egy esetem egy valóságos pasival...és sajnos elég nagy csalódás lett a vége (még időben, még nem szerettem bele)

3. Visszatértem Joshomhoz, és láttam, hogy szakítottak. :D

Áh, ezt még az égiek is így akarták. ;) :D

Szóval most kissé ismét szerelemes vagyok, de ezt betudom a szomorú valóságnak. :( :)

2013. márc. 5. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!