Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, amit érzek?
Úgy érzem, bekattantam. :) Soha nem volt még velem ilyen, és érdekelne, hogy más érzett e már valaha hasonlót.
Szóval kinéztem egy pasit facebookon. Amolyan plátói szerelem, ugyanis Amerikában él, és kb. azt sem tudja, hogy létezem. 37 éves, és nagyon sármos. Nem híresség, de egyszer szerepelt a médiában, és így lett egy kisebb rajongótábora.
Nem akarok tőle semmit, nem vettem föl vele a kapcsolatot, csak úgy simán jó nézegetni a képeit, és ábrándozni róla. :)
Aztán megtudtam, hogy lehet, hogy nős. (nincs erről kinn semmi adat, csak láttam egy fényképet, és azon a képen karikagyűrű van a kezén)
Szerintem a médiaszereplés miatt nem hozza nyilvánosságra az állapotát, de amúgy lehet, hogy az ismerősei láthatják.
Szóval tiszta féltékeny lettem. :D Komolyan, mint egy hülye tinilány! Szerintetek ez normális?
Soha nem voltam odáig semmiféle sztárért, még a Back Street Boys sem érdekelt soha.
És most nem tudom mire vélni ezt a viselkedést, lévén, hogy felnőtt nő vagyok. :D
Ugye hamar elmúlik!
Szóval a kérdés: meghülyültem? :)
26/N
(ne haragudjatok, hogy ilyenekkel zaklatlak titeket...:))
Ó, te jó ég, mennyire jó ezt olvasni! :D Akkor másokkal is előfordul ilyen, ez azért megnyugtat. :)
Komolyan, annyira kimaradt ez a fiatal koromból, hogy most magamra sem ismerek. Legszívesebben sírnék, annyira szeretném magamhoz ölelni. :D De azért próbálok az adatlapjától távol maradni, hátha hamarabb elmúlik.
Ilyasviel: örülök, hogy számodra aranyos. :) Ez legalább megnyugtat, hogy nem kell komolyan venni.
Én is gondoltam már rá, hogy ez lehet a baj. Kan egy éve nincs, és sajnos munka sincs. Unatkozom is, és túl sok az időm az ilyen hülyeségekre. :)
Tiniként pedig valahogy sosem érdekeltek a pasik. 21 évesen lett barátom, az is várhatott volna még.
Nem vagyok belé szerelmes...csak...csak...olyan izé. :D
#1 vagyok. Egyébként én ezt eljátszottam egy színésszel is, aki külföldi. Rákattantam pár hétre, aztán elmúlt. :)
Szerintem ne vedd komolyan, hanem élvezd, végülis, ha nem görcsölsz rá és nem veszed komolyan, akkor tök buli. Szerintem. :)
Pár hét? Te jó ég, az túl sok! Ennyi idő az életemből egy ilyen butaságra? :)
Igen, eddig bulira is vettem a dolgot, de amikor megláttam azt a karikagyűrűs képet...
Mindig arra gondolok, hogy milyen jó lehet már a feleségének (habár, ki tudja), ha nekem ilyen férjem lenne, a vitrinbe tartanám. :) De nem az enyém...és így öl az ideg. :D
Nem értem, hogy a való életben miért nem fogott így meg eddig soha senki?
Na mindegy, ne fárasztalak titeket. :) Köszönöm a válaszaitokat. Megnyugtató, hogy nem vagyok még ehhez öreg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!