Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, amit érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, amit érzek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, bekattantam. :) Soha nem volt még velem ilyen, és érdekelne, hogy más érzett e már valaha hasonlót.

Szóval kinéztem egy pasit facebookon. Amolyan plátói szerelem, ugyanis Amerikában él, és kb. azt sem tudja, hogy létezem. 37 éves, és nagyon sármos. Nem híresség, de egyszer szerepelt a médiában, és így lett egy kisebb rajongótábora.

Nem akarok tőle semmit, nem vettem föl vele a kapcsolatot, csak úgy simán jó nézegetni a képeit, és ábrándozni róla. :)

Aztán megtudtam, hogy lehet, hogy nős. (nincs erről kinn semmi adat, csak láttam egy fényképet, és azon a képen karikagyűrű van a kezén)

Szerintem a médiaszereplés miatt nem hozza nyilvánosságra az állapotát, de amúgy lehet, hogy az ismerősei láthatják.

Szóval tiszta féltékeny lettem. :D Komolyan, mint egy hülye tinilány! Szerintetek ez normális?

Soha nem voltam odáig semmiféle sztárért, még a Back Street Boys sem érdekelt soha.

És most nem tudom mire vélni ezt a viselkedést, lévén, hogy felnőtt nő vagyok. :D

Ugye hamar elmúlik!

Szóval a kérdés: meghülyültem? :)

26/N

(ne haragudjatok, hogy ilyenekkel zaklatlak titeket...:))

2012. szept. 3. 23:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem pár hét. Neked ki tudja. :) Én is kiakadtam valamitől most, eléggé kibuktam tőle, akkor én is átkoztam, hogy hogy lehetek ilyen idióta! :D Azt hittem beleszerettem. Aztán rájöttem, hogy nem, ez nem az, és valahogy sikerül kezelnem a helyzetet. És mivel nincs senkim, ha nem akadok ki és nem agyalom túl, akkor poén. Úgyhogy nem sürgetem, hogy elmúljon.

Szerintem minél inkább zavar ez az állapot, annál nehezebb lesz és annál tovább fog tartani.

2012. szept. 4. 00:18
 12/28 anonim ***** válasza:

én még "csak" 22 éves vagyok , de nekem is van ilyen hülyeségem.

Soha nem rajongtam senkiért, egyetlen sztárt sem istenitettem + nekem van párom, és nagyon jól megvagyunk, de van egy szinész,aki huhh, megdobogtatja a szivem. :D Nem vagyok szerelmes meg ilyenek, de azért jó nézegetni a képeit. A sorozatát már fejből tudom (mondjuk én inkább abba a sorozatbéli karakterbe "szerettem bele"), minden apróságot elolvastam róla. Szerencsére nálam nem jelentkezett féltékenység. :D Ami meg még nagyobb szerencse, hogy párom nem veszi rossz néven a dolgot, és inkább jókat nevet rajtam, hogy milyen kis dila tudok lenni.

Ki az aki neked tetszik?

2012. szept. 4. 00:55
 13/28 anonim ***** válasza:

"Amolyan plátói szerelem"

Megírtad a kérdésedre a választ

Ismerkedéssel könnyen elmúlhat ha megfelelő partnert találsz magadnak.Én is ebben a cipőben járok csak az én esetemben csaj az illető :D Tudom mit érzel,olykor megőrül az ember hogy nem lehet ővé az illető

2012. szept. 4. 01:16
 14/28 A kérdező kommentje:

Annyira jó fejek vagytok, hogy nem tituláltok idiótának! :D Azért tegnap óta egy kicsit meg is nyugodtam, és tudatosítottam, hogy ez egy múló dolog, és akkor nyilván lesz még ilyen az életemben. :)

A neve Josh Kezer, és az ID-n láttam róla egy műsort.(lehet, hogy láttátok ti is) 1992-ben lecsukták egy gyilkosságért, amit nem ő követett el, és végül 16 börtönben töltött év után minden vád alól felmentették. Megható volt az egész, a műsoron belül találkozott azzal a koronatanúval, aki anno ellene tanúskodott hamisan, és nyilvánosan is megbocsájtott neki de akkor még úgy nem érdekelt.

Aztán facebookon nézelődtem, és egy oldalon keresztül rátaláltam. (mind a ketten lájkoltuk azt az oldalt)Ismerős volt a neve, rákattintottam, és megismertem. Aztán elkezdtem nézegetni a képeit, és bumm! :D

Itt van a sztorija röviden. Elég béna a szinkron, de legalább ez magyar.

http://www.youtube.com/watch?v=GvDzFv5kNng

Hogy helyes e, azt mindenki döntse el a saját ízlése szerint. Én biztos úgy tapadnék rá, mint a légypapír. :D

1-es válaszoló: a te plátóid akkor azért valóságosabb, nem? Mármint a környezetedben él?

2012. szept. 4. 08:18
 15/28 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Bizony! Sőt, időnként össze is futok vele. :)

Ugyanolyan ez, mint amikor az ember egy teljesen elérhető emberbe "szeret bele", a szomszéd fiúba/lányba, csak mivel az illető távolabbi, így izgalmasabb. Sőt, minél távolabbi, annál izgalmasabb. Pláne, ha elkezdünk rajta agyalni és elképzelni olyan dolgokat, amik nem történtek meg, olyannak látni amilyennek akarjuk, pedig nem is ismerjük. Ha az ember komolyan elhiszi ezeket és komolyan veszi az érzést, az nem túl jó, mert tud ez fájni. Úgyhogy csal lazán! :)

2012. szept. 4. 11:21
 16/28 anonim ***** válasza:

Mármint csak lazán. :)

(Először azt írtam, hogy csal kazán! :D )

2012. szept. 4. 11:21
 17/28 anonim ***** válasza:

jajj kedves sorstársaim! olyan jót röhögtem, ahogy olvastam, hogy mindenki megkönnyebbül, nem csak ő ilyen "hülye"...most én is csatlakozom hozzátok =D

az én áldozatom egy teljesen hétköznapi fiú, akit külföldön tartózkodásom során szemeltem ki. már 2 hónapja tart a rajongás, és majdnem 1 hónapja jöttem haza, úgyhogy azóta szenvedek, hogy nem nézegethetem őt élőben =( sajnos a nevét sem tudom, de neten találtam róla képeket a város honlapján ilyen "fishing tradition" estéken készül fotók között (mert egyébként halász az illető, úgyhogy ott ő szokott lenni az egyik "főszereplő")hát azoknak úgy örültem, mint majom a farkának, ki is raktam háttérképnek xD

hmm igen, ahogy előttem is írták, jó elképzelni dolgokat, amik meg sem történtek, meg olyan jóó lenne ha egyszercsak itt állna előttem és jól megölelgethetném =) bár szerintem ha ilyesmi történne, hogy 2 méteres körzetembe kerülne akkor inkább úgy kéne engem felmosni a padlóról xD közelebb sosem mertem hozzá menni, mert akkor már kiugrott volna a szívem a helyéről...

amúgy én is itthon vagyok, unatkozom, és már 2 hónapja tart és nem is látszik enyhülni. de nem tartom időpazarlásnak, mert ezen kívül sem csinálnék semmi értelmeset. 25/L

2012. szept. 4. 11:52
 18/28 anonim ***** válasza:

De édes! :)

Nayugi, szerintem ez a legtöbb emberrel előfordul, főleg a nőkkel.

Amúgy én is láttam a lovagodat az ID-n és én is mondtam anyukámnak, hogy "oda nézz, micsoda jó pasi!" :) Szerintem sok amcsi menyecskének megdobogtatta a szívét. :P

Amúgy én Kakával vagyok hasonlóképpen. Valamiért nem vagyok féltékeny, de néha szeretek elveszni a google-képei között. :D

24/n (nemsokára 25)

2012. szept. 4. 15:41
 19/28 A kérdező kommentje:

Még mindig 1-es válaszoló: huh, hát azért az elég rossz lehet. Mármint én tudom, hogy soha nem fogja azt megtudni, hogy létezem, de ha a valóságban is ismerném...számomra biztos nehezebb lenne. Mivel biztos, hogy kezdeném beleélni magam a dolgokba...és az talán nem vezetne semmi jóra.

Egyébként miért csak plátói, ha személyesen is ismered? Vagy nem is ismered, csak látásból? Esetleg nős?

25/l:

Örülök, hogy meghoztam a "valljunk színt" hangulatodat. :D Na hát kb az én esetem is hasonló a tiédhez, annyi különbséggel, hogy élőben sosem fogom őt látni.

De amúgy teljesen hétköznapi emberke, tehát nem lett belőle sztár, vagy ilyesmi. A képei is hétköznapiak a faceen.

Háttérképet még nem raktam ki, de már töltögettem. :D

Amúgy én is olyan vagyok, mint te. Most azt mondom, hogy hú, de rávetném magam, közben pedig tuti, hogy a szemébe sem mernék nézni. :D

Amúgy úgy érzem magam, mint egy óvodás kislány, aki szerette volna, hogy ha az anyukája vesz neki egy szép barbiházat, de az anyu nem vette meg. És végig kell néznem, hogy egy másik undok kislány megkapja azt a rohadt barbiházat. :D Mindjárt földhöz vágom magam, és hisztizni kezdek! :D

24/n: de jó, hogy látta valaki! Ugye milyen helyes! :*

Mondjuk ezen a vidin nem a legjobb, de a műsorban...

Egyébként láttam a tárgyalását is a youtube-on, és ott is olyan helyeske...Szegénykémet rossz nézni, hogy láncokkal körbecsavarva hozzák-viszik. Szörnyű, hogy egy ártatlan embernek ennyit kell ülnie egy nyomorult börtönben, mire kiderül az igazság.

De legalább jó útra tért. :)

Egyébként képzeljétek, ma csak 1x néztem meg az adatlapját. (mondjuk még hosszú a nap...De azért ez haladás, nem? :)

2012. szept. 4. 20:19
 20/28 anonim ***** válasza:

#1 újra. Rossz volt, mikor kezdtem azt hinni, hogy belezúgtam, de aztán realizáltam, hogy 1: nem ismerem igazán, tehát ez nem szerelem, ha az is lenne, egy általam és a média által kreált képbe lennék belezúgva, 2: nem illenénk össze, két teljesen különböző világ vagyunk, 3: azt hiszem nem a tartós kapcsolatok híve. :)

Ezeknek fényében még mindig szimpatikus, kedvelem, bejön nekem, de nem veszem komolyan az egészet. :) Amúgy kb. köszönőviszonyban vagyunk.

2012. szept. 4. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!