Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, aki közületek nem szőrteleníti a popsiját, az miért nem teszi?
szövegértés az mennyire megy, kedves utolsó előtti válaszoló? nem igazán, ugye? :)
ki beszélt itt arról, hogy változtat a szőrtelenítés a hormon-háztartáson? csupán megjegyeztem - mint a női, férfi különbségekre való kitérés gyanánt - érdekességképp, hogy nagy különbségek lehetnek odalent. nem mondtam újat, ugye? :)
a lényeg itt még mindig azokon van, akiknek szőrös, és nem szedetik le. bár az is sok mindent elárul, hogy a kozmetikus általi gyantáztatás nálad kimeríti a "mindenki látja a seggét" dolgot. jesszus, hülye vagy. már bocs :D
"Ilyenkor ki tudnék futni a világból..."
Hát FUSS! Nem állítalak meg! :)
A kérdésre pedig:
nem szedem le, mivel máshol is meghagyom.
A rövidre trimmelt változat híve vagyok.
"A szőr mennyisége pedig nagyban nőiességről, a megfelelő hormon-háztartásról is sokat elárul. Nekem pedig nőies nő kell, és megfelelő hormon-háztartással rendelkező nőtől kell gyerek is, nem pedig egy szőrmóktól. Remélem nem tiportam nagyon a szőrös fenekű csajok lelkébe :("
És ha minden nő leszedi a seggéről szőrt, mégis honnan a b.dös f.szból tudod, hogy alapból milyen?
Magadnak mondasz ellent...
Arról nem is beszélve, hogy hormonoktól függetlenül erősödik a szőr a gyantázástól borotválástól.
Különben meg: Fuss, nekem nem fogsz hiányozni.
24/N
még mindig nem mondtam ellent sehol magamnak, csak a fejedben élnek ilyen tévképzetek, sajnos ez ellen nem tudok mit tenni!
---
tévhit a borotvától/gyantától erősödő szőr. nézz csak utána ;)
remélem ezzel az információval se romboltam le a kis álomvilágod.
Nem hogy a szövegértés nem megy, de még az se tűnik fel neked, hogy nem egy ember válaszolgat neked.
Ha mindenki szembejön veled az utcán, érdemes lenne sávot váltanod! ;)
El kell hogy keserítselek, nem szőrös a se.ggem.
De az ilyen tapló barmoktól, mint a kérdező, meg a majmokbolygójás válaszoló, a hideg kiráz.
24/N
Mit nem értesz bakker?
Azt írtad, hogy te olyan nőt akarsz, aki hormonálisan rendben van, azaz ALAPBÓL nem túl szőrös.
Ha mindenki a kedved szerint szőrtelen lesz (mert leszőrteleníti), akkor mégis hogy tudod majd kiválasztani a genetikailag kedvező személyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!