Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki szingli közületek?
Figyelt kérdés
ha szeretnétek képet is küldhettek!2012. aug. 7. 15:11
2/12 anonim válasza:
Megint egy társkereső!
Indítványozom,hogy a gyakori nyisson külön rovatot a társkeresőknek! :D
4/12 anonim válasza:
Szerintem azok szinglik, akiknek nincs pasijuk... De csak tippelek.
6/12 okoska31 válasza:
utolsó: egyébként ez így konkrétan nem igaz.
A szingli hagyományos értelemben nem csak azt jelenti, hogy nincs pasija (állandó kapcsolata), hanem azt is, hogy ez neki így jó, és tudatosan nem is akar.
Márpedig sokan vannak olyanok, akik csak szimplán egyedülállók, de nem szinglik:)
8/12 A kérdező kommentje:
én azt írtam hogy ti küldhettek és nem azt hogy én küldhetek, a kettő között van egy "t" különbség! :D
2012. aug. 7. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!