Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk van itt közületek olyan, aki már kezdi a nőket leírn a sok elutasitas miatt?
most /pill én is azon mérgelődök hogy az ilyen "páwák" meg ilyesmik miért híresebbek, mint egy normális fiú. elég csúnyácska is, de minden lány ott írja hogy ahhhww *.* meg hogy milyen szexi meg ilyesmi. én(nem egózásból) intelligensebb vagyok(jegyeim is jobbak ;P .. sokkal) meg szerintem jobban is nézek ki(bár ebben nem vagyok biztos lányok szerint jól nézek-e ki, de szerintem egy szexi állat vagyok xD.
röviden a lényeg: mindig is lesz igazságtalanság, de van egy rakás lány akinek nem a "híres" emberek jönnek be, hanem az olyanok, mint TE, vagy ÉN. csak felfogás kérdése
14/F
Énmár leírtam őket!
(majdnem) minden lánynak ezek a h.lye b.zi páwák jönnek be!
ezért nekem esélyem sincs 1 (jó) csajnál sem!
pedíg: sokak szerint elég jól nézek ki (szerintem is xd), én vagyok a suliban a leghíresebb (most komolyan, az 1000 valamennyi diákból nincs olyan aki nem ismer), de ezt lesz@rják a csajok mert nem vagyok páwa!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!