Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet hosszú hajú pasikkal ismerkedni? Tudom furcsa a kérdés, de nekem egyszerűen az ilyen fiúk jönnek be, nem tehetek róla.
Imádom a hosszú hajú pasikat én is :)
az én barátomnak is hosszú a haja és grrr :D
amúgy szerintem bárhol ahol emberek vannak azért nálunk ez nem egy ritka dolog ,csak az én baráti körömben is van 2-3....
Nekem is csak az ilyen fiúk jönnek be. Mondjuk én a metálos szubkultúrához tartozom már jópár éve :)
Egyébként koncerteken, fesztiválokon, rock-kocsmákban sok ilyen srác van. De az utcán is sok ilyet látok, vagy ha egyetemista vagy, ott is kell, hogy legyenek. Szegeden sok ilyen van.
22/L
Pedig sajnos szinte senkinek sem tetszik a hosszú haj,nekem kb. fenékig érő hosszú hajam van és max 2-3 lányról tudok az ismeretségi körömben akiknek ez bejön!Viszont örülök h van még ilyen lány aki a hosszú hajú fiúkat szereti!Majd elfelejtettem,nem vagyok rocker! :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!