Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribancos viselkedés? Nem érzem magam annak, de valamilyen szinten mégis csak "fúrja az oldalam" .
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, akinél...a hormonok nagyon zsonganak... nincs barátom... és szűz vagyok még, de orálisan már elégítettem ki pasit(2szer)... beszéltem a 20 éves szomszédommal, aki mondta h el lenne velem, egy két-órára...("úgy")...én kijelentettem hogy nem feküdnék le vele, erre ő megkérdezte hogy de más? amire azt mondtam hogy lehet...igazából belemennék... egyre több pasival elegyedek ilyen témába, akik jelezik, hogy készen állnának ilyen-olyanra velem.. persze nem ígérek semmit nekik.. de elkalandozok azon hogy vajon milyen is lenne... most akkor mivan?! /:)2009. júl. 27. 23:05
31/34 anonim válasza:
" Vigyázz magadra!",ha megteszed azokat a dolgokat,amin kalandozol akkor annak mondhatnak majd! Szerintem meg minden 15 éves kalandozik úgy mind te!!
32/34 A kérdező kommentje:
Elnézést, itt nem arról van szó h két bnőm megdugatta magát és én futok utánuk... nagyon is nem...mert ha igylenne már rég nem lennék szűz... mind2 komoly kapcsolatban vesztette el... 2 éves kapcsolatokról beszélünk, az egyik bnőmnek még mindig tart...ugyhogy nem k*rvák...
2009. júl. 29. 17:22
33/34 anonim válasza:
felőlem járhatnak már ovodás koruk óta, akkor sem normális 14 évesen kufircolni...legalábbis nem lenne szabad normálisnak lennie
34/34 anonim válasza:
szerintem ha már csak úgy szopsz faszikat, akkor már kérj érte pénzt is, mert ebből neked mi hasznod, azonkívül, hogy hülyének néznek, és mellesleg ringy*nak.... ne haragudj, de neked van eszed?????
Ez már nem ringy*ság, hanem ingyenku*va vagy!Kérdezd meg anyukádat v apukádat, hogy mi az, amit te csinálsz!
Én szégyellem magam, h ilyen nők, csitrik vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!