Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribancos viselkedés? Nem érzem magam annak, de valamilyen szinten mégis csak "fúrja az oldalam" .

Tessék, ékes példája, hogy a "tömegpasik" mily primitívek... "Ellennék veled egy nyalókára", meg ilyenek. Kemény duma, csak köze sincs a kérdéshez!
Nem úgy jellemezném, hogy ribancos viselkedés, ez maga a ribancság. Ingyen árulod a szádat, ezért megbecsülést ne várj. Az ilyen nők lesznek a társadalmi lépcső legalsó fokai. Rajtuk taposnak át mások, mert nem veszik őket emberszámba.
-ReapeR-23/F

ha egy pasi, ahogy te mondod, "jelzik, hogy készen állnának ilyen-olyanra veled", azok nem veled állnának készen rá, hanem akárkivel, aki megcsinálja, és nem undorodnak a külsejétől.
gondolom ezt te visszajelzésnek veszed, hogy milyen szép, meg jó csaj vagy... ne tedd. anélkül is lehetsz az, hogy mindenkit leszopsz, aki megkér rá.
kérdésedre válaszolva: igen, ez már a ribancság. ez már csak akkor lesz súlyosabb, ha nemcsak mindenkit leszopsz, hanem le is fekszel velük. és innen már az sincs messze.
az meg, hogy a 14 éves barátnőid már szexeltek... és? ha ők a kútba ugranak, te is beleugrasz? amúgy meg nem baj, ha valaki szexel... még talán ennyi idősen sem, az az ő saját dolga, max megbánja. de akkor egy olyan fiúval tegye, akivel együtt van, akivel szeretik egymást. ne fűvel fával. de ha te rájuk akarsz hasonlítani, hát tessék. de tényleg szólok: a hírek nagyon gyorsan terjednek, és ne hidd, hogy egy pasi, akit ingyen, minden nélkül leszoptál, nem fogja elmondani a haveroknak, hogy "képzeljétek, van egy csaj, nem nagy szám, de leszop, ha akarjátok, összehozhatlak vele titeket. nekem már megcsinálta. úgy belenyomtam a fejét, hogy csak úgy nyekkent"...stb, azt mond, amit akar.
Nagyon köszi a válaszokat, de tényleg... Mostmár nemhogy 2szer, de akár 7szer is meggondolom, kivel, mit, hogyan, miért,... Ti döbbentettetek rá az igazságra...
Amugy kb egy hete hete megismertem egy nagyon aranyos pasit, tetszem is neki, találkozni fogunk, remélem összejön vele valami:-) KOMOLY :-)
Sokmindent köszönhetek nektek :-) KÖSZÖNÖÖÖM :X

Ha a kedves kérdező 15 éves FIÚ lenne, biztos nem lenne itt ez a nagy kiakadás. De lehet, hogy fel sem tenné a kérdés.
Az miért nem gáz, hogyha egy 15 éves fiút hajtja a vágy?
Egy fiút miért nem szólnak le ilyen miatt??
Szerintem ha akarod, akkor csináld. Lehet, hogy egy életre negatív lenyomatot hagy benned, de lehet, hogy csak tapasztalatokat szerzel és jól érzed magad. Bár ennyi idősen talán kicsit korai, várnod kellene még pár évet.
Jah, és pontozzatok le nyugodtan, úgyis az lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!