Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ribancos viselkedés? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribancos viselkedés? Nem érzem magam annak, de valamilyen szinten mégis csak "fúrja az oldalam" .

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, akinél...a hormonok nagyon zsonganak... nincs barátom... és szűz vagyok még, de orálisan már elégítettem ki pasit(2szer)... beszéltem a 20 éves szomszédommal, aki mondta h el lenne velem, egy két-órára...("úgy")...én kijelentettem hogy nem feküdnék le vele, erre ő megkérdezte hogy de más? amire azt mondtam hogy lehet...igazából belemennék... egyre több pasival elegyedek ilyen témába, akik jelezik, hogy készen állnának ilyen-olyanra velem.. persze nem ígérek semmit nekik.. de elkalandozok azon hogy vajon milyen is lenne... most akkor mivan?! /:)
2009. júl. 27. 23:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt azt nevezik ribancnak aki bárkivel megcsinál bármit. Másrészt így ne nagyon reménykedj abban lesz normális kapcsolatod, hiszen a srácoknak nem hiszem h kellene egy ilyen csaj, aki mindenre kapható pár szép szó után. A híred is el fog terjedni ne aggódj...vagy már el is terjedt. Szerintem nem a vágy hajt téged, hanem élvezed azt h sokan együtt akarnak lenni veled, a gond csak az h nem azért kellessz nekik mert vonzónak tartanak, érdeklődnek irántad, hanem azért hogy kihasználjanak. Sürgősen változtass, mert ha tovább folytatod így, soha egy normális kapcsolatod nem lesz, de még lehetőséged se rá, hiszen sokan olyannak ismernek majd, amilyen most vagy!
2009. júl. 29. 12:36
 22/34 anonim ***** válasza:
88%

Tessék, ékes példája, hogy a "tömegpasik" mily primitívek... "Ellennék veled egy nyalókára", meg ilyenek. Kemény duma, csak köze sincs a kérdéshez!

Nem úgy jellemezném, hogy ribancos viselkedés, ez maga a ribancság. Ingyen árulod a szádat, ezért megbecsülést ne várj. Az ilyen nők lesznek a társadalmi lépcső legalsó fokai. Rajtuk taposnak át mások, mert nem veszik őket emberszámba.

-ReapeR-23/F

2009. júl. 29. 12:49
 23/34 anonim ***** válasza:
85%
Végülis te is ráéreztél..tényleg ribi lennél ha mindenkivel csinálnád.Meg a híred is terjedne,s ezt sztem te sem akarod.Miért nem jársz valakivel?Azzal csinálhatbád éjjel-nappal,nem néznének le.
2009. júl. 29. 12:49
 24/34 anonim ***** válasza:
61%
Amíg csak kalandozol, nincs semmi baj. A legtöbb ember elgondolkozik ilyesmitől, de hát ez természetes. A baj akkor van, ha túlzásba viszed és össze is fekszel ezekkel a fiúkkal. Nem ismerlek ugyan, de ha magamból indulok ki, én nagyon megbánnám. 15 évesen veszítettem el a szüzességemet, azzal akivel már egy éve jártam, és később megbántam, mert összejöttem egy fiúval aki sokkal érdemesebb lett volna rá. De sajnos visszacsinálni már nem tudtam. Gondold meg nagyon, hogy kinek és mit engedsz meg.
2009. júl. 29. 12:52
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

ha egy pasi, ahogy te mondod, "jelzik, hogy készen állnának ilyen-olyanra veled", azok nem veled állnának készen rá, hanem akárkivel, aki megcsinálja, és nem undorodnak a külsejétől.

gondolom ezt te visszajelzésnek veszed, hogy milyen szép, meg jó csaj vagy... ne tedd. anélkül is lehetsz az, hogy mindenkit leszopsz, aki megkér rá.

kérdésedre válaszolva: igen, ez már a ribancság. ez már csak akkor lesz súlyosabb, ha nemcsak mindenkit leszopsz, hanem le is fekszel velük. és innen már az sincs messze.

az meg, hogy a 14 éves barátnőid már szexeltek... és? ha ők a kútba ugranak, te is beleugrasz? amúgy meg nem baj, ha valaki szexel... még talán ennyi idősen sem, az az ő saját dolga, max megbánja. de akkor egy olyan fiúval tegye, akivel együtt van, akivel szeretik egymást. ne fűvel fával. de ha te rájuk akarsz hasonlítani, hát tessék. de tényleg szólok: a hírek nagyon gyorsan terjednek, és ne hidd, hogy egy pasi, akit ingyen, minden nélkül leszoptál, nem fogja elmondani a haveroknak, hogy "képzeljétek, van egy csaj, nem nagy szám, de leszop, ha akarjátok, összehozhatlak vele titeket. nekem már megcsinálta. úgy belenyomtam a fejét, hogy csak úgy nyekkent"...stb, azt mond, amit akar.

2009. júl. 29. 13:05
 26/34 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat, de tényleg... Mostmár nemhogy 2szer, de akár 7szer is meggondolom, kivel, mit, hogyan, miért,... Ti döbbentettetek rá az igazságra...

Amugy kb egy hete hete megismertem egy nagyon aranyos pasit, tetszem is neki, találkozni fogunk, remélem összejön vele valami:-) KOMOLY :-)

Sokmindent köszönhetek nektek :-) KÖSZÖNÖÖÖM :X

2009. júl. 29. 13:09
 27/34 anonim ***** válasza:
85%

Ha a kedves kérdező 15 éves FIÚ lenne, biztos nem lenne itt ez a nagy kiakadás. De lehet, hogy fel sem tenné a kérdés.

Az miért nem gáz, hogyha egy 15 éves fiút hajtja a vágy?

Egy fiút miért nem szólnak le ilyen miatt??

Szerintem ha akarod, akkor csináld. Lehet, hogy egy életre negatív lenyomatot hagy benned, de lehet, hogy csak tapasztalatokat szerzel és jól érzed magad. Bár ennyi idősen talán kicsit korai, várnod kellene még pár évet.

Jah, és pontozzatok le nyugodtan, úgyis az lesz.

2009. júl. 29. 13:36
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem korai. Egyáltalán, hogy kerül szóba a dolog? Érdekes, én beszélgetek valakivel és nem kérdezi meg 5 perc múlve, hogy szexelünk? Ne is csodálkozz, ha tényleg ribancnak néznek, terjed rólad a hír és a pletyka. Büszke leszel rá? Ha komolyan megtetszik majd egy fiú és ezeket megtudja rólad? Szóval ha ilyen "barátnők" után mész, nem lesz jó vége, de te tudod. Lehet, hogy jól jársz, lehet, hogy 5 év múlva visszasírod ezt a viselkedést.
2009. júl. 29. 14:10
 29/34 anonim ***** válasza:
29%
ez annyira tipikus...ha két barátnőd egy k*rva már 14 évesen, akkor neked is be kell hoznod őket... tudod, a hormonok tombolása még nem jelenti azt, h egyből meg kell feküdni mindenkinek....sőt, senkinek sem kellene még...de tudod, mit? tedd csak meg, majd megnézlek 25 évesen, mikor nem lesz egy normális kapcsolatod se és a pasik körében is csak egy jó numeraként leszel ismert
2009. júl. 29. 14:29
 30/34 anonim ***** válasza:
50%
szia én most 20 éves vagyok és én is 14 évesen feküdtem le az elő barátommal de elmondanám hogy 3 évig várt rám, tehát 11 éves koromtol vele jártam, stb, miután szakitottunk elkerültem más hova elköltöztünk a szüleimmal én is le feküdtem egy pár fiuval, pfff , azt hittem hogy majd meg szeretnek, hehe jó balek voltam, ne tegyél ilyent te sem, mert meg fogod bánni ugy mint ahogy én is meb bántam, amiket most csinálsz, ki fog hatni az életedre örökre, ez végig fog kisérni, ne légy buta, ugy mint ahogy én is az voltam, sajnos, késő bánat,
2009. júl. 29. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!