Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ribancos viselkedés? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribancos viselkedés? Nem érzem magam annak, de valamilyen szinten mégis csak "fúrja az oldalam" .

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, akinél...a hormonok nagyon zsonganak... nincs barátom... és szűz vagyok még, de orálisan már elégítettem ki pasit(2szer)... beszéltem a 20 éves szomszédommal, aki mondta h el lenne velem, egy két-órára...("úgy")...én kijelentettem hogy nem feküdnék le vele, erre ő megkérdezte hogy de más? amire azt mondtam hogy lehet...igazából belemennék... egyre több pasival elegyedek ilyen témába, akik jelezik, hogy készen állnának ilyen-olyanra velem.. persze nem ígérek semmit nekik.. de elkalandozok azon hogy vajon milyen is lenne... most akkor mivan?! /:)
2009. júl. 27. 23:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem is baj, ha elgondolkozol rajta, milyen lenne, mert kalandozni a gondolatokkal szabad - nincs megtiltva. De ha megteszed, akkor az már ribancos.
2009. júl. 27. 23:31
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára a leendő barátod majd beéri ezzel a magyarázattal, ha majd vele kerül elő a téma.

"Hát, hajtott a vágy..."

Istenem...

2009. júl. 27. 23:36
 13/34 A kérdező kommentje:
Mostmár kezdem a reális oldalát is látni a dolognak.. nem csak azt amit magamnak felállítottam... jobb ha erről leszokom... Nagyon köszi a válaszokat:)
2009. júl. 27. 23:40
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Örülök.:) Szívesen.:D
2009. júl. 27. 23:44
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

Nyugodtan szexelhetsz 15 évesen(nem lesz bajod tőle).......De istenem,ne mindenkivel!!

Ha mindenféle jöttmentnek odadobod magad,akkor nem fognak a fiúk többre értékelni egy pinalyuknál ahova üríteni lehet.A lányok meg eleve hátad mögött fognak ribancozni és utálni fognak.Én már sok ilyet láttam.

Ez miatt mindenki qrvának fog tartani,és akármit mondasz erről,bántani fog,hidd el.

Tehát ne arra hajts hogy a kerület összes péniszének spermája a te lyukadban összpontosuljon!.Hanem szerezz magadnak egy jó pasit,és maradj hűséges hozzá amíg a kapcsolatotok tart.És szexelj vele annyit amennyi jólesik.

Nemfognak ribinek tartani és még ki is szexelheted magad.

Szóval a kecske is jóllakik,és a káposzta is megmarad.

Ennyire egyszerű,kedves nőnemű honfitársam!

2009. júl. 27. 23:50
 16/34 anonim ***** válasza:
20%
Pettingben nincs semmi rossz, én is simán bevállalnálak, ha jó csaj vagy, aki meg azt mondja h nem, az vagy hazudik, vagy buza :P
2009. júl. 27. 23:57
 17/34 anonim ***** válasza:
8%
Hmm ... én is el lennék veled egy nyalókára :)
2009. júl. 28. 00:26
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Jól érzed, ez lotyóság, azaz inkább primitívség. ahogy már valaki írta, nem az a baj, hogy késztetésed van rá, hanem az, hogy mkivel. azt a benyomást kelted így a ffiakban, hogy egy olcsó kis csaj vagy.

23 L

2009. júl. 28. 00:38
 19/34 anonim ***** válasza:
8%
Erre csak azt tudom mondani, hogy szívesen találkoznék veled én is. :) f27
2009. júl. 29. 12:28
 20/34 anonim ***** válasza:
83%
Az első alkalom a legfontosabb. Csak akkor kerüljön rá sor, ha őrülten szerelmes vagy, különben mély nyomokat hagy majd benned, a tudatalattidban is. Gondolkozz már! 15 éves vagy még csak...
2009. júl. 29. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!