Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít nektek mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít nektek mások véleménye a szerelmi életetekben?

Figyelt kérdés
Például, hogy milyen véleménnyel vannak a párodról a barátoknak, szülőknek. Vagy hogy a kapcsolatotokról mit gondolnak. Elsősőrorban negatív kritikákra gondoltam. Köszi a válaszokat! Írjatok kort, nemet is, és nem baj ha hosszú, kielemző a válasz :)!
2009. júl. 27. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
sajnos számítanak,de próbálok ellene tenni/változtatni a dolgon.
2009. júl. 27. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.. Meg se hallom őket.
2009. júl. 27. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem számít sajnos, és tele is tudják beszélni a fejem a hülyeségekkel...:S
2009. júl. 27. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy akár mennyire is próbálom nem felvenni mások véleményét, vagy próbálom nem meghallani, sajnos, nagyon is számít. Jó és rossz értelemben is.

Én azt szoktam sajnos csinálni, hogy barátnőmmel, vagy anyukámmal, tesómmal, megbeszélek 1-1 dolgot, problémát, stb. és az gyakran én nem is úgy reagálnék a dologra ahogy ők, de valahogy felbuzdít, és én is felhúzom magam. És sajnos ezt már csak utólag látom. Hogy már megint azt cselekedtem amit más tett volna, h én nem is ilyen vagyok. De akkor ez nem tudatos.

nem tudsz mit csinálni, ilyen az emberi természet.

Van aki jobban ki tudja zárni mások véleményét van aki kevésbé.

2009. júl. 27. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:

bocsi, az előző kommentet én írtam, de vagyok olyan szétszórt, h lehagytam a kort és a nemet.

19/L

2009. júl. 27. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem számít. Semmi köze másoknak a magánügyeimhez..

(F/23)

2009. júl. 27. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem nem befolyásol. Ha szeretem akkor mondhat akárki akármit akkor is szeretni fogom és ugyan úgy vele maradok. Nem foglalkozom a kritikákkal.
2009. júl. 27. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
a negatív kritikák nem érdekelnek, mivel azért választottam őt, mert nekem ő (majdnem) minden téren megfelel, a hibáivel tisztában vagyok, attól hogy más "szidja", attól nekem nem változik meg rólam a véleménye... a pozitív kritikák meg csak plusz önbizalmat adnak hogy megfogtam az isten lábát, de általában kiderül hogy sajnos nem :D:P
2009. júl. 27. 23:25
 9/9 anonim válasza:

Engem se érdekel, viszont az exemet nagyon érdekelte...

Barátai utáltak, kibeszéltek, exem meg őket 'választotta'

Közben én annyi áldozatot hoztam érte... 'barátnőimmel' összevesztem, mert én gyűlölöm, ha beleszólnak a magánéletembe..Szerintük meg exem is csak ki akart használni, na hát igen.. :/

És eddig minden pasival igy voltam...

L/15

2009. júl. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!