Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is elfogadnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is elfogadnátok egy ilyen fiút? /többi lent/

Figyelt kérdés

Beszélgettem az unokatesómmal és kérdezte hogy nekem milyen pasik tetszenek. Mondtam, hogy a raszták. Ő: Hülye vagy -.-

De nekem akkor is a fekák jönnek be, közepesen hosszú rasta hajjal. Azt mondta erre hogy szerinte nem jó pasik, mert füveznek, és nagy a farkuk és úgyismindig baszni akarna.

De nekem ez jön be.

2012. szept. 1. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy füveznek!! Szóval jól mondta az unokatesód!
2012. szept. 1. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna h füvezik. Apumnak van egy ismerőse,egy suliba jártak, ő is ilyen és füvezik, de nagyon rendes srác..
2012. szept. 1. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Elárulok valamit: aki rendszeresen füvezik az bizony nem akar állandóan baszni nagy farok ide vagy oda. Egyébként meg szar helyzetben vagy mert a Mo.-n élő feka palik nagy része kopasz :))))))
2012. szept. 1. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem M.o ra gondoltam. és nem is olyanra aki naponta füvezik hanem pl hónaponta 1et elszív aztán enny :D
2012. szept. 1. 15:46
 5/5 Benkoos ***** válasza:
Sürgősen állj le erről az elképzelésről.Az ilyen mocskok kábítják el a lányokat,aztán szétk.rt pi..ával kelnek fel valami lepra hotelban,ha egyáltalán felkelnek.Nem nézel híradót?(tisztelet a kivételnek persze)
2012. nov. 21. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!