Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem találok sehol normális fiút?
Figyelt kérdés
Olyat akinek nem csak AZON jár az esze,normálisan ellehet vele beszélgetni ,és normálisan is néz ki.
15/L
2012. aug. 22. 19:19
3/15 10inchhero válasza:
hát, az első 2 bennem megvan :D a 3. meg egyéni vélemény :D szóval egyet már "találtál" :D (19/F)
4/15 anonim válasza:
és miért nem lehet kiírni,hogy szex? ez olyan mint a harry potterben a TUDJUKKI.
15 év körüli srácot nem fogsz találni,akinek nem csak nem csak a szexen jár az esze.várj még pár évet,és keress 20 év körüli srácot
5/15 anonim válasza:
De találhat, mert pl. én 16 éves vagyok! Ja és a 3. szerintem nincs meg bennem.
6/15 anonim válasza:
Nem b@sszus Nincs normális pasi. Mind barom hülye állatok vagyunk akik csak ki akarjuk használni az összes nőt aztán eldobni a sárba! A disznók elé...
hát ilyen nincs....:)
Ezt ma már 4x megkérdeztétek nincs normál is pasi???
Van képzeld amugy van!
7/15 anonim válasza:
A 2. válaszolónak totál igaza van, a barátzónában keresd... Ott van az összes
8/15 anonim válasza:
Itt vagyok.De nem szeretnék itt ismerkedni,hacsak nem nézel ki nagyon jól..16/F
9/15 anonim válasza:
Én nem lennék neked megfelelő, mert a hatalmas igényeiteknek nem tudok megfelelni= nem vagyok páwa pasi vagy mi a szösz.
10/15 anonim válasza:
Mert nem olyat keresel. Egyedül az utolsó, ami számít neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!