Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti elfogadnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elfogadnátok pénzt, olyan pasitól, akit az izgat, hogy csinos lányoknak pénzt ad, és nem vár el érte semmit?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
xD mond meg hol található a faszi mert beöltözök lánynak és megkeresem.
2012. aug. 27. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Első, felezzük a pénzt xd

Én oda viszlek, te elkéred pénzt, és adod a felét xDD

2012. aug. 27. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Naa emberek.. nem gondolhatjátok komolyan..

Nem furcsa, hogy pénzt ad CSINOS lányoknak, de nem vár el semmit? Szóval nem csinosaknak nem ad? Ezek szerint mégis csak elvár valamit. Vagy akkor osztogasd az utcán a pénzed a szép csajoknak ők meg mennek az izmos srácaikhoz szórakozni a manival. Mindenki elvár valamit, valamiért. Hogy az pénz vagy nem pénz, mindegy, de ne kamuzzunk ilyen nagyokat.. :)

20/F

2012. aug. 27. 10:52
 4/9 Shai-Hulud ***** válasza:

"Nem furcsa, hogy pénzt ad CSINOS lányoknak, de nem vár el semmit?"

EZ volt a feltételezés, nem?

Az már egy másik kérdés, hogy mennyire reális egy ilyen dolog... :-D

2012. aug. 27. 10:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Ne kamuzzunk ilyen nagyokat?:)............. én nem közöltem semmilyen tényt, aminek a valóságalapját megkérdőjelezhetnéd
2012. aug. 27. 11:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki pénzt ad és nem kér érte semmit hogyne fogadnám el.
2012. aug. 27. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem van pénzem rendesen. (Magam kerestem, vezetőként dolgozom).

De ilyen "bizarr" szituban még én is. :D Már csak a hecc kedvéért is. :D

2012. aug. 27. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
De mondok neked vmit: így még fiúknak is adhatsz, szerintem ők is elfogadják. :D
2012. aug. 27. 11:11
 9/9 anonim válasza:
Érdekes ha nem vár el semmit, de ha kattant akkor esetleg. De kattantaktól nem kell elfogadni semmit.
2012. okt. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!