Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mt tehetek ez ellen? Bővebben lenn
Volt egy srác,akivel ugymond csak sex volt köztünk,bár én azt hittem h több is lesz. Most ugy néz ki h nagyon megutált,iwiw üzifalra meg msn személyes üzibe is k irta h h ribanc vagyok. tehetek ez ellen vmit? Iwiwről,msnről töröltem... bár elötte kértem h ennyire azért ne durvuljunk el. feljelenthetném becsületsértésért,és rágalmazásért?
18 éves szerencsétlen lány
ja egyébként a srác 26 éves,szóval többet vártam, volna tőle,nem pedig ezt...
én nem feküdtem le vele egyből,és képes voltam ott hagyni miatta az előző kapcsolatomat akivel már 3 évet együtt voltunk. mondjuk vele amugy is vége lett volna. eza srác,csak rásegített egy picit h elöbb szakítson. Olyan érdekes h amig le nem feküdtem vele,addig tök normális volt,és a röhej h én voltam olyan barom h harmadszor is engedtem neki,mert azt hittem h most tényleg komolyan gondolja. amig csak beszélgettünk meg meg ismerkedtünk(mert ugye meg volt a barátom) az alatt az idő alatt egy olyan embert ismertem meg,akibe beleszerettem :( és még a sex is jó volt vele... miutáb kikerült a képből a barátom,2szer is minden oknélkül azt mondta h ez nem fog kettőnk között müködni,és én tényleg egy idióta ribanc voltam,mert 3.szorra is hittem neki. Tényleg nem tudom mit árthattam. Én annyira szerettem,h képes lettem volna ugy megalázni magam h elviseltem volna azt is h csak arra kelljek neki :( ő persze nem tudja h beleszerettem... vhogy nem volt oylan alkalom h mondjam neki... de jobb is igy.igy is eléggé megalázott. és a vicc az h még mindig szeretem... nehéz lesz kiverni őz a fejemből...
Én nem szeretnék le süllyedni arra a szintre amire ő h így megalázom,irogatok üzifalra meg ilyenek... ez olyan gáz... és én ugy érzem vagyok annyira felnőtt h ne így oldjam meg a dolgot... mivel a megbeszélésre nincs lehetőség,hagyom a fenébe. nem idegesítem magam vele. de nagyon bánt,fáj é dűhít h ezt tette,és nem tehetek ellene semmit,mert esélyt se adna megbeszélnia dolgot. de már ugy éárzem nem is akarom,mert lehet h megint beleesnék ebbe a körforgásba... hiteget-hiszek neki-átver-szencvedek... ez így nem jó :(
azt nem is mondtam h egy barátnőm szerint,azért csinálja ezt,mert nagyon is érdekli h mi van velem... szerinte ő is szerelmes.... :S de sztem egy szerelmes férfi akkor se tesz ilyet.
meg különben is...ő az aki dobott! és nem mindenféle ribancnak kéne elmondani mindenki elött,hanem örülnie kéne h olyan jó vele,h vele lettem volna,nem? léegalábbis ez a norméális pasi hozzá állás. az egy dolog h neki a véleménmye ettől függetlenül az ami,de még se kellett volna ennyire bunkón viselkednie... :( Még mindig annyira bánt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!