Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mt tehetek ez ellen? Bővebben lenn
Volt egy srác,akivel ugymond csak sex volt köztünk,bár én azt hittem h több is lesz. Most ugy néz ki h nagyon megutált,iwiw üzifalra meg msn személyes üzibe is k irta h h ribanc vagyok. tehetek ez ellen vmit? Iwiwről,msnről töröltem... bár elötte kértem h ennyire azért ne durvuljunk el. feljelenthetném becsületsértésért,és rágalmazásért?
18 éves szerencsétlen lány
ja egyébként a srác 26 éves,szóval többet vártam, volna tőle,nem pedig ezt...
"18 éves szerencsétlen lány "
hát ha csak a szexröl szolt akkor marha szerencsétlen lehetsz
miért is adod magad ilyen könnyen talán télleg ribanc vagy ....
bocs
Nem hinném hogy feljelntehtnéd. :)
Ha ő ilyenkt ir üzifalra én kiraknám hogy 8 centis pélója van. :D
Bocs amugy, természetesen nem vicces a helyzet, de szinte semmit nem tehetsz. Mindenesetre ha már egyéjszakás kaland, a választásnál 2 dolgot mindig tarts szem előtt a jövőben:
1. Nem választunk közvetlen baráti társaságból, vagy közeli ismerősök közül, mert akkor mindenki meg fogja tudni
2. Olyannal feküdj le akiből kinézel annyi IQ-t hogy nem tesz veled ilyet utána.
Az meg ha te kapcsolatra gondoltál... hát nem kell azonnal szexelni, nem feltétlenül az a hosszú kapcsolat titka. :) Persze néha bejöhet.
Fel a fejjel.
Üdv
L/26
nem egyszeri alkalom volt,és már kétszer majdnem jártunk csak közbe jöttek dolgok,és mindig megharagudott rám,de aztán egy idő után kereste a társaságom...
én meg egy idióta voltam h hittem neki h többet is akar majd... én beleszerettem :( és nagyon fáj,h oké nem müködött kettőnk közt,de akkor se kéne ezt csinálnia. én kérem h ne csinálja ezt... de csak le k-zott nem hiszem h olyat tettem volna,amivel ezt érdemlem. mert jó volt vele a sex,és ezt meg is mondtam? mert voltam olyan szerencsétlen h még abba is belementem volna csak h velem legyen? Ha ez apámék fülébe jut nem tom mit fognak csinálni... félek a reakciójuktól... pedig tuti megtzdják.
mit tehetek h elérjem ő vegye le? Várjak 1-2 napot? hátha megunja? tényleg semmilyen legális módszerrel nem védekezhetek az ellen h így lejárasson?
nem tudom mit árthattam... egyfolytában ezen gondolkodok...
én megmondtam neki h nem csak sexet akarok, mondta h gondolkodik rajta,bele ment h járjunk,és pár nap mulva ugyh elötte napokba nem is tudtunk találkozni,közölte h mégsem illünk össze. Elöször rá mondtam h oké,tényleg nem illünk aztán,pár nap mulva mégis irtam neki h jó lenne talizni,meg h akarom őt. nem bírtam ki... hiányzott,és ha csak azért is,de akkor legalább velem volt... Tényleg úgy viselkedtem mint egy ribanc,hagytam magam megalázni... úristen...
de akkor sincs semmi lehetőség h legalább iwiw üzifalra ne irkáljon ilyet? oké,h ezt gondolja rólam,de nem fair h ezt mások orrára is köti. A teljes nevem irta ki! aki nem ismer,az is simán rá kereshet a nevemre... :(
ja,és én nem akarok lesüllyedni az ő szintjére,h gyerekesen irogatok h X. Y legalább dugni tudtál volna jól,akkor nem megyek máshoz vagy mit tudom én... teszem hozzá,nem is csaltam meg senkivel...
egyébként már szerencsére le vette a ki irást msn szem. üzoről,azt meg persze nem tomh iwiwre is ki irta...
de szeretném tudni,h ilyen esetben tényleg nem tehet az ember lánya semmit?
Tényleg nagyon undorító a mai fas*zik viselkedése!
Lefektetnek egy nőt, és még le is alázzák!
ez a fas*zi egy nőgyűlölő, bosszúálló, féreg. Írjál te neki valami megalázót, olyan helyre, ahol nézik, hogy 6 centis neki állva, de nem is állt fel sajna...!Mekkora egy impotens lúzer!
Különben minden férfi k*rva!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!