Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, lányok, akik nincsenek tisztában azzal, hogy jól néznek ki és emiatt nincs önbizalmuk?
Figyelt kérdés
Miért lehet ez?2012. aug. 31. 22:34
11/17 anonim válasza:
Látod, te is csak arra fekteted a hangsúlyt, ami magadon nem tetszik, viszont másoknak ez tetszhet.
12/17 anonim válasza:
Ezt a kérdést tuti én nyerem. Annyira nincs önbizalmam hogy alig merek bemenni egy boltba komolyan beteges. Nem tehetek róla.
13/17 anonim válasza:
én
mert talán csunya is vagyok:D
mondjuk nekem mondhatja 101 ember is hogy szép vagyok, de ha nem tartom magamat szépnek akkor nem. engem nem lehet meggyőzni :S
14/17 anonim válasza:
nekem is mindeki mondja h helyes gyerek vagyok, de mondhatják! Csak akkor hiszem el ha leszop valaki.
15/17 anonim válasza:
Egy fiú barátom pont ugyan ilyen. Tök helyes, barna szemű, kicsit vékonyka gyerek, de én tuti el tudnék képzelni vele egy kapcsolatot. Mindenesetre nagyon jóban vagyok vele, baráti szinten, és mindig mondom neki, hogy legyen önbizalma mert helyes fiú.:) Kezd már észhez térni a lelkem.:) Az ilyeneknek biztatás kell, meg egy lány.:)19/L
16/17 A kérdező kommentje:
és miért nem vagy már a barátnője? :-)
2012. szept. 6. 12:06
17/17 anonim válasza:
Fú,hát én valami ilyen eset vagyok. Nagyon rondának tartottam magamat mindig is, volt is, aki lerondázott nagy orrom miatt. De azt monják amúgy, hogy ez csak egy teszt és valójában bejöttem a lányoknak. Fura mód most már sok lány jelzik, hogy bejövök neki, fb-n meg buszon is szemeznek velem, utána is fordultak már utcán, ráadásul vonzó lányok, nem ilyen csúnyák. Szerintem, ha elhinném, hogy jól nézek ki már rég lett volna szép barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!