Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, lányok, akik nincsenek tisztában azzal, hogy jól néznek ki és emiatt nincs önbizalmuk?
vannak legalábbis lányok biztos.
én azt tapasztaltam h azért mert hiába nem az a "na másszon rám minden pasi!" típusú lány akkor is azért jólesne neki az érdeklődés és ha nincs akkor azt meg annak tudja be h biztos csúnya. + kipécéz magán vmit amit ő nem szeret és na biztos az a baj és hiába mondod neki h ez hülyeség mert pár nap múlva ugyanazon az önbizalmi szinten van :D
Háát, szerintem én ilyen vagyok. Kaptam már pozitív visszajelzéseket a külsőmmel kapcsolatosan, és tetszettem sok lánynak is, mégsem hiszem el, hogy kellhetek valakinek. Nem tudom miért van, főleg azért nem, mert tisztába vagyok vele, hogy nem igaz. Mégis bemagyarázom magamnak :D
17/f
sorstárs?
Én nem tartom magamat szépnek, de sokan mondják rám. Meg van barátom is és akkor valószínűleg mégsem vagyok csúnya.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!