Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőcsábász, hűtlen pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőcsábász, hűtlen pasit meg tud változtatni egy szerelem?

Figyelt kérdés
Tehát pl. a nőcsábász, csajozós, hűtlen pasi szerelmes lesz egy lányba, és onnantól már csak ő létezik számára, vagy kutyából nem lesz szalonna?
2012. aug. 31. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előző válaszolóknak.

Nekem is volt dolgom ilyen fiuval, de nem változnak meg senki kedviért se. Akinek tetszik elfogadja őket, akinek nem az nem áll szóba velük. Ez van.

2012. aug. 31. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem is a kutya,szalonna sztori,az,ami mindig beigazolódott.

Ez inkább úgy működik,ha jobban bele akarunk merülni a témába,hogy az ilyen pasik általában lelki betegek,szeretet éhes egyének,akik folyton szeretetet sziporkáznak a nőkből,aztán ha már szárazra szívták őket,odébb állnak,vagy megcsalják az éppen aktuális párjukat,és újabb áldozat után erednek.Én az ilyen pasikat hívom vámpíroknak.

Van hogy h egy ideig megállapodnak,de aki tényleg a nagy nőcsábász kategóriában foglal helyet,az nem valószínű hogy változik,hisz előtte nem a nagy esküvős,gyerekek szaladgálnak a gyepen jövőkép villog.

2012. aug. 31. 15:05
 13/14 ncore83 válasza:

Persze, hogy megvaltoztat. Minden pasi nocsabasz a maga nemeben, csak egy nagy szerelem tudja megvaltoztatni.

Es en pasi vagyok, tudom mirol beszelek.

2012. aug. 31. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki hűtlen ,az is marad...tapasztalat...a párom elhagyott,mert megcsalt-mint utólag kiderült:6 éven át folyamatosan....most velem csalja azt,aki miatt lelépett.
2012. szept. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!