Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem átfordulhat gyűlöle...

A szerelem átfordulhat gyűlöletté?

Figyelt kérdés

Tudsz konkrét esetet is mondani? Hogy mit történt egy nő és egy férfi között amiért megutálták egymást? Nem pont megcsalásra gondolok, de ha ez van a sztoriban azt is leírhatod.

Én úgy érzem velem ez történik, történt.

2012. aug. 30. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy rendkívül intenzív érzelem lehet, bár itt a GYK-n nem mindenki ugyanazt érti a szerelem fogalma alatt. Szóval, a szerelem egy bizonyos mértékig kritikátlan állapot, nem a józan mérlegelés ideje. Éppen ezért elég hirtelen csap át bizonyos emberekben gyűlöletté, főleg azokban, akik hajlamosak a féltékenységre. A legnagyobb szerelem állapotában követik el a legtöbb hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosságot. Azután meg, egy perc múlva, zokogva borulnak az áldozatra...
2012. aug. 30. 15:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Én nem ilyen elvont megközelétésre gondoltam kedves első!

Bár az is igaz, nem pontosan fogalmaztam meg akkor a kérdést.

Több év együtt töltött idő után vagyok kíváncsi erre.

2012. aug. 30. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én totál megutáltam az exbarátom.Mikor még ismerkedtünk nagyon tetszet,hogy tanácsokat ad mit és hogyan csináljak csinálna a helyembe.De mikor összeköltöztünk maga lett a pokol.Sokszor kioktatott,lemondta a föztöm,hogy anyja igy meg ugy csinálná.Lemondta az öltözködésem.Egy szóval mindenbe okoskodott.Egy szép este meg össze akartam pakolni hogy haza megyek,erre bezárt egész éjjelre a fürdőszobába.Zsarolt,hogy ha megint megpróbálok elmenni bezár és agyon ver.Csakhogy én talpraesett nő vagyok.Anyum segítségével elszöktem,meg az se érdekelt mit hagyok ott.Gyűlölöm őt tiszta szivemből.Ha manapság látom őt legszivessebben odamennék hozzá és pofon köpném.Ja és közös ismerőseinknek meg azt mondta,hogy agresszív ringyó vagyok akinek semmi se jo.Veled mitörtént kérdező?
2012. aug. 30. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Leírnám,ha az volna de nem, fehérbőrűek vagyunk :D

Amugy szégyellem is ezt a történetet

2012. aug. 30. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Velem?

Lelkileg bántott, szavakkal. Borzasztóan éreztem magam.

2012. aug. 30. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Miket mondott?Tudod,ha nagyon megbántott elgondolkoznék...mert akit szeretünk nem bántjuk.Ezt a barátodra gondolom
2012. aug. 30. 15:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon bántó dolgokat mondott. Elmeséltem még az anyjának is aki el volt képedve. Nagyot csalódtam. És az anyjának is mondtam hogy nem fogok kibékülni így már a fiával. Barátnőim már réges régóta mondják hogy hagyjam ott. Kár hogy nem hallgattam rájuk hamarabb. De mindig úgy gondoltam hogy megváltozik, hogy az én párom nem ilyen.
2012. aug. 30. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Megint kimoderálta valami ismeretlen jótevő az egyik hozzászólásomat. Érdekes, ez naponta előfordul és soha nem káromkodok, nem gyalázok senkit, de innen is kivették, amit írtam. Valami moderátor üldöz, vagy mi?
2012. aug. 30. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!