Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kocka srácok (aka számítógép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

A kocka srácok (aka számítógép b*zik) egész életükre párkapcsolat nélkül maradnak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 13:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy akik életük 3/4 részét a gép előtt töltik, bár milyen fajta játékkal. Lehet az CoD,WoW,stb. (Van választék bőven XD )
2012. aug. 31. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnek is kocka a pasija, vagyis csak volt, mert előtte tényleg fél napokat a gép előtt ült, de amikor megismerkedett a barátnőmmel, leszokott, mivel ő nem nagyon bírja az ilyesmit :) Szóval nem, egyáltalán nem biztos, hogy egész életükre párkapcsolat nélkül maradnak, csak kell valaki, akinek van elég ereje elrángatni őket onnan :D
2012. aug. 31. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:

hát volt barátom aki akkor is cs-zett amikor nála voltam.. az nagyon idegesítő volt.

viszont a mostani barátom is szeret játszani, mondjuk nem pont gépen, inkább xbox :D és együtt is szoktunk órákig left4dead-ezni, előtte meg a halo-t játszottuk ki :D

2012. aug. 31. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:

13:26

"heti 4 kondi edzése van,ruháit megválogatja,haját mindig belövi és szoláriumozik is :D :D "

kösznem.. :D

2012. aug. 31. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:
nem, van kocka ismerősöm nem is egy csomó csajuk volt már
2012. aug. 31. 14:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem. Meg attól is függ mennyire kocka, milyen a személyisége.

Nekem két kocka barátom is volt, akik addigra, mire összejöttem velük már valamennyire kinőttek ebből. De össze nem jönnék még egyszer ezzel a "sokat wowoztam, játszottam, ezért nem szocializálódtam rendesen és nem tudok a nőkkel bánni,se kapcsolatban felelősen viselkedni" fiúkkal. Főleg, hogy rendesen meg is bántott mind a kettő, hiába tűntek olyan kis kedvesnek,intelligensnek meg hiába mutattam meg nekik milyen ha valaki igazán szereti őket, én húztam a rövidebbet.

De ez csak az én rossz tapasztalatom. Az viszont biztos, hogy többet az általam leírt típusnak nem dőlök be.

22/L

2012. aug. 31. 19:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. aug. 31. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!