Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kocka srácok (aka számítógép b*zik) egész életükre párkapcsolat nélkül maradnak?
hát volt barátom aki akkor is cs-zett amikor nála voltam.. az nagyon idegesítő volt.
viszont a mostani barátom is szeret játszani, mondjuk nem pont gépen, inkább xbox :D és együtt is szoktunk órákig left4dead-ezni, előtte meg a halo-t játszottuk ki :D
13:26
"heti 4 kondi edzése van,ruháit megválogatja,haját mindig belövi és szoláriumozik is :D :D "
kösznem.. :D
Nem. Meg attól is függ mennyire kocka, milyen a személyisége.
Nekem két kocka barátom is volt, akik addigra, mire összejöttem velük már valamennyire kinőttek ebből. De össze nem jönnék még egyszer ezzel a "sokat wowoztam, játszottam, ezért nem szocializálódtam rendesen és nem tudok a nőkkel bánni,se kapcsolatban felelősen viselkedni" fiúkkal. Főleg, hogy rendesen meg is bántott mind a kettő, hiába tűntek olyan kis kedvesnek,intelligensnek meg hiába mutattam meg nekik milyen ha valaki igazán szereti őket, én húztam a rövidebbet.
De ez csak az én rossz tapasztalatom. Az viszont biztos, hogy többet az általam leírt típusnak nem dőlök be.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!