Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mért csináljátok ezt az utcán?
Figyelt kérdés
Ha fütyülgettek, "beszóltok" vagy csak odaköszöntök a lánynak, akkor az azért van, mert tetszik nektek? Vagy csak a lányok reakciójára vagytok kíváncsiak? :)2012. aug. 30. 18:24
1/11 anonim válasza:
tetszés.
láttam már olyat hogy a lány akkor odajött és megkérdezte mire vélje. Azóta 5hónapja boldog párja az egyik ilyen "füttyösnek" :)
2/11 anonim válasza:
Én is csinálom ezt xD és azért mert van valami elragadó az éppen adott lányba :)
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen mert tetszik neki :) Én is csak jó csajnak köszönök kisebb-még kisebb eredményekkel :D
4/11 anonim válasza:
Mondjuk úgy a füttyentés az előző évszázad like-ja.
5/11 anonim válasza:
Ráfütyülni meg beszólni bunkóság (bár igaz, h a lányok pont arra buknak), odaköszönni néha szoktam, mert kíváncsi vagyok, h visszaköszönnek-e. Nem szoktak soha egyébként, biztos mert ronda vagyok.
6/11 anonim válasza:
van ám parasztfütty is :D
annak aki nem tud fütyülni.
odakiabálod a lánynak hogy "FÜTTY" :D
és annyi...:) tudjátok lányok, az esélyegyenlőségért...mert nem csak a füttyösöké a világ...xD
7/11 anonim válasza:
De fütyülés??!!
Hát szerintem ez eléggé "proli" módja a kontaktus teremtése az ellenkező nemmel ...
Ha csaj lennék és ilyet küldenének valószínűleg kostolgatásnak venném.. És alabból le degradálná saját magát elöttem a füttyös idegen -.-"
8/11 TOMAtm válasza:
ja hát ez van LIKE gomb helyett az utcán.ha nem tetszik öltözz úgy h véletlenül se fütyüljenek utánad.
9/11 anonim válasza:
Nah utolsó látszik, hogy pasi :D Képzeld mentem már garbóban, farmerban utcán, mégis utánam fütyültek...
10/11 TOMAtm válasza:
tényleg?írj egy privátot meglátjuk fütyülök-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!