Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy 60 kg-os lányt elbírnátok?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekelne.:D
(175 cm vagyok)
2012. aug. 30. 18:02
11/22 anonim válasza:
Ha az én otthonom közelebb van akkor inkább oda vinnélek
12/22 anonim válasza:
hát ha szándékosan csinálnád, akkor belevágnálak az első gödörbe... na jó csak viccelek :) egy lovagias fiú elvinne de ha nem lenne semmi bajod, se a cipődnek, se a lábadnak és úgy vitetnéd magad akkor az szemétség lenne. és ha úgy vinne a srác akkor az egy papucs :D egészséges, fitt csaj lehetsz, ne kelljen már vinni... de ha tényleg lenne valami problem akkor arra azt mondanám "ok viszlek" :)
13/22 anonim válasza:
elbírnálak.el is tudnálak vinni.Az más kérdés,hogy hosszú távon húznám a szám
F19
14/22 anonim válasza:
igen,de amit leírtál pl akkor hívsz egy taxit és hazavisz
15/22 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva tényleg gáz volt. Abszolút nem vagyok egy cicababa, és nyálas csaj. Csak kíváncsi voltam és hirtelen ez a szituáció jutott eszembe. Elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel felhúztam, tényleg szar példa volt.:D
2012. aug. 30. 18:24
17/22 anonim válasza:
Ha misszionárius pózban tolnánk, akkor el! :) Egyébként is!
18/22 TB28 válasza:
El persze. Am nem volt hülye példa mert hasonló történt már barátnőmmel. Tánc közben valami történt a térdével és ott sántikált szegény (akkor meg nem voltunk együtt). Ő is kb 55-60 kiló, 165cm körül mozgott. Es a barátnője meg haverom nem vártak meg minket hát fölkaptam és elvittem a villamos megállóba. Aztán meg a munkahelyemen aludtunk, hogy ne kelljen annyit sétálni.
20/F 199/cm
19/22 A kérdező kommentje:
egyébként szerintetek nem sok a 60 kg? szeretnék fogyni kicsit:)
2012. aug. 30. 18:37
20/22 TB28 válasza:
Magasságodhoz tökéletes. Még 5 kiló minuszban is vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!