Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék elfelejteni egy lányt?
Na gyakorikérdések-társadalom, most nagyon szükségem van a segítségetekre.
Hónapok óta volt egy lány a sulimban, aki folyton barátkozott velem, félreérthető jeleket adott (vagy csak én néztem annak), majd visszautasított engem. Bumm, van ilyen.
De az már nem normális, hogy rá gondolok minden este. Az is lehet, hogy össze se illettünk volna, egy rakás hibáját fel tudnám sorolni ha akarom, de mégis álmodozok róla. Nem szabad szerelmesnek lennem belé és tudom, hogy most már egyáltalán nem érdeklem őt (Egész nyáron egy szót nem szóltunk egymáshoz. Talán azért, mert legutóbbi üzenetemre már nem is válaszolt, innen meg már hagytam). És semmi értelme szomorúnak lennem miatta, de nem tudom valamiért ezt irányítani.
Ránézek más lányokra, gondolom magamban, hogy "hmm, szép", de úgy érzem belsőleg nem tudnának úgy megfogni, mint ő. Amúgy se kezdeményeznék velük furcsa fejem miatt.
Úgy érzem el vagyok átkozva. Mondanátok, hogy járjak el a városba ide-oda. Nos, kocsmázni szoktam a haverokkal, akik szerelmespárok, úgyhogy az annyira nem jött be. Ami eltereli a figyelmem, az nem más, mint a zenehallgatás, ám ha elkezdődik a suli, akkor nyomorultul fogom magam érezni, ahányszor csak meglátom.
Ennek vége kell, hogy legyen. Segítsetek!!
20/F
vegyél valami régiséget amit szerelhetsz.az lefoglal.van rengeteg veterán autó/motor.rádió
akkor ezekhez tartozó forumokon tudsz beszélgetni .hamar elfelejted.
Vagy menjél sportolni
én is pont így voltam egy sráccal =(...
minden nap, még most is az eszembe van... mivel olyan kedves volt velem és olyan más mint a többiek. soha nem fogom őt elfelejteni, és egyszer meg fogom szerezni!
de amúgy én egy pár napra lefoglaltam magam azzal, hogy elkezdtem festeni, rajzolgattam, olvasgatok... most meg majd úgyis jön a suli...
és én is ahogy nézem a szép szerelmes párokat, kedvem lenne beléjük ereszteni egy-egy golyót (tudom gonosz, de néha ezt érzem)
csak most, csak neked... :)
"félreérthető jeleket adott ... majd visszautasított engem" vannak ilyen nők, csak hülyítik a pasikat. Szokták őket szűzkrvának is hívni. Felejtős kategória.
"egy rakás hibáját fel tudnám sorolni ha akarom, de mégis álmodozok róla", ilyenek gyarlók vagyunk mi férfiak.
"Amúgy se kezdeményeznék velük furcsa fejem miatt."na ezt neeeee... mindenkinek furcsa a feje.
Én azt érzem, hogy egy picit bántja az önérzetedet, hogy visszautasított, és elfojtod magadban a valódi érzéseidet. Ha egy lány egyszer nemet mondott, az legyen részedről is végleges. És mese nincs, túl kell tenned rajt magad, hogy ez most nem jött össze. Ha utána sóvárogsz, csak magaddal szúrsz ki, mert elmennek melletted olyan lehetőségek, melyek már nem fognak visszatérni, és nem fogod észrevenni őket. Keresd más lányok társaságát, ne az övét. És ne kerüld, mert annál tovább tart feldolgozni. Minél többet látod, annál előbb túl leszel rajt. Sok sikert.
#2-es, akkor kb én is olyan vagyok, mint te, csak fickóba. xD
Velem is kedves volt. Egyedi volt, különbözött a többiektől gondolkodásmódban és érdeklődési körben is.
Én meg gitárral foglalom le magam. Nem, nem játszok öngyilkos dalokat. xD
A "golyót ereszteni"-résszel nem értek egyet, bár haveri társaságomban a szerelmespárok mellett igazi gyertyatartónak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!