Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni ezt a lányt! Mit tegyek?
Teljesen oda vagyok egy lányért de egyáltalán nem érdeklem őt. Nem tudom hogy utál e de arra se hajlandó hogy visszaírjon nekem, beszélni se akar velem.
Nem látom sűrűn de hiába, így is mindig rá gondolok hogy vajon hol jár, mit csinálhat éppen.
Vele eltudnám képzelni a jövőm.
Ilyenkor azt szokták mondani hogy egy másik lány el tudja feledtetni csakhogy abszolút nem érdekel más lány. Arra meg várhatnék hogy utánam érdeklődjön egy lány...
ne félj, el fog múlni. tudom, hihetetlenül hangzik, de tényleg el fog:) mindig elmúlik, ha nem talál viszonzásra. arra ügyelj, hogy ez ne harapjon le az önbizalmadból. ettől te még csodálatos ember vagy, ugyanúgy. csak nem egyformák az ízlések :D:)
ilyenkor szoktak jönni a barátok és a család által kapott ölelések, vigaszok, társaságok, a csajozgatás, meg a filmezés. ez mindig elvonja az ember figyelmét.
kitartás:)
El fog múlni csak idő kérdése. Ha a lányt egyáltalán nem érdekled egy idő után magadtól is rájössz hogy feleslegesen gondolsz rá stb. Próbálj meg ismerkedni másokkal. Vagy menj el különböző programokra hogy elterelje a figyelmed.
Ne legyél ilyen önbizalom hiányos. Én is ilyen voltam és hasonló helyzetben is voltam mint te.
Annyi különbséggel hogy lány vagyok. De fogadd meg a tanácsom nekem bejött ;) és már van barátom reménytelennek hittem de csak idő és akarat kérdése az egész
sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!