Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves srác vagyok. Van egy ikertestvérem. Két nappal ezelőtt vallotta be, hogy meleg. Nem tudom, hogy mit csináljak. Képtelen vagyok így elfogadni. Komolyan gondolkoztam azon, hogy kiverem belőle ezt az érzést. Végül is, egy két pofon mindent helyre tesz, nem?

2012. aug. 30. 16:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%

"Így a pokolra fog kerülni"

Áá, az elején úgy gondoltam, hogy segíteni fogod, de ez a mondatod megváltoztatta. POKOLRA?! Ezt te sem gondolod komolyan! Hülye primitív vallásos vagy. Téged kéne párszor pofonb@szni, hogy szálljál le erről a "jaj a pokol tüzén fogok elégni" f@szságról?! Istenem, emberek hogy lehetnek ekkora f@szok. Egyébként tagadd ki azaz, ne kelljen ilyen vallásos szerencsétlennel élnie.

Tegyük fel hogy a nőket szeretné, de a nő egy pénzéhes dög, és a tesódnak meg meg kell valakit pakolnia. Ebből áll a "kapcsolatuk". Te jobban helyesled ezt, mint ha szeretné egymást két férfi?! Te elmeroggyant!

Fogadd el. Ha nem teszed, soha nem is voltál jó testvér.

Ui: remélem 5 fiad less, és az összes bu.zi! :) Pacsiii

2012. aug. 30. 19:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Tényleg az lenne a legjobb ha messzire elkerülnéd a tesódat. Nem hiszem hogy egy ekkora tarparasztot szeretne bárki is testvérének. Nyugtasson a tudat hogy te is pont annyira undorító vagy mint amilyennek te hiszed őt. ;) Mocskos homofób kretén.
2012. aug. 30. 19:50
 23/28 A kérdező kommentje:
Hogy írhattál ilyet? Nem szégyelled magad? Hogy jössz ahhoz, hogy leszólod az Egyistent? Te is a pokolban fogsz sínylődni! Isten majd rád hozza a vért és a saját okádékodban fogsz megfulladni!
2012. aug. 30. 20:01
 24/28 anonim ***** válasza:
86%

Te a házad? Nem. Szüleidé...nehogy végül te köss ki a nappaliban. A hivő vagy megértem, hogy igy gondolod...bár nem akkor sem. A testvéred is ember, eddig szeretted nem? akkor min változtad az, hogy a fiúkat szereti? Nem értelek, ismerek melegeket, ő az egyetlen gyerek otthon, neki kellett volna tovább vinni a nevet, de elfogadták mert szeretik. Békülj ki vele, szükséged lesz rá. A testvéred lesz az aki mindig melletted fog állni.

És mellesleg semmi jogod sincs elitélni. Valoszinűleg neked is vannak hibáid. Mint ez a melegellenes megnyilvánulásaid.

Bár egy ilyen testvérrel mint te, csak a tesód fog jól járni ha békén hagyod.

2012. aug. 31. 10:32
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 20:01--Akkora szánalom vagy ,h az már fáj..baz'dmeg

Miért lenne elitélendő az ,h 2 férfi szereti egymást talán azért mert pár csőlátású gyökér nyomorék bele írta 1 könyvbe ,h az bűn ..???

2012. aug. 31. 11:01
 26/28 anonim ***** válasza:
ja azt lehagytam ,h a tesód helyében ha én lennék (meled vagyok amúgy ) És ha nekem tolt volna be ilyeneket akár báttyám akár tesóm biztos ,h szályba basz'tam volna már ,ha ezeket neki is így tolod ahogy itt most nekünk nem értem miért nem vitt be neked 1 szép állasd eddig szerencsés vagy velem nem lenne ilyen szerencsédXD:D:D:D
2012. aug. 31. 11:03
 27/28 anonim ***** válasza:
(meled* vagyok amúgy )=(meleg vagyok amúgy)
2012. aug. 31. 11:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Furcsa fogalmaid vannak a szeretetről. És ki vagy te, hogy ítélkezz? Ahhoz nem csak Istennek van joga?
2012. aug. 31. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!