Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék találkozni VV...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék találkozni VV Anikóval Nádai Anikóval Sztolnokon lakom hogyan tehetném? Csak egy fotót szeretnék vele meg autógrammot de sose tudom mikkor jön környékre hogy tehetném hogy ez megvalósuljon?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Los Angelesben él, dolgozik. Valamelyik rajongói oldalánál kérdezd meg.
2012. aug. 29. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már visszajött Anikó!Valahogy próbáld meg felvenni a kapcsolatot vele,vagy ha Őt nem éred el,akk az Anyján keresztül..
2012. aug. 29. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A facebookon van a hivatalos oldala, elég gyakran válaszolgat is.
2012. aug. 29. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget de hogyan fogalmazhatnám ezt meg anikónak 17/F Mert ilyen levelet hiresembernek még nem írtam!
2012. aug. 29. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
nádai anikó nem az akire ti gondoltok kedves válaszadók, ő nem a szőke ronda öreglány.. hanem a feketehajú fiatal szexi lány
2012. aug. 29. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah....,most esett le,ahogy írta az utolsó válaszadó,hogy melyik Anikóról is van szó.Én erre gondoltam [link] Jah,akkor az az Anikó..,Ő gyönyörű szexi lány valóban!!!Sztem írj neki nyugodtan,nem fog elküldeni melegebb éghajlatra,csak ne légy tolakodó!
2012. aug. 29. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
nem baj köszi a segítséget !
2012. aug. 31. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!