Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16 éves srác vagyok. Van egy ikertestvérem. Két nappal ezelőtt vallotta be, hogy meleg. Nem tudom, hogy mit csináljak. Képtelen vagyok így elfogadni. Komolyan gondolkoztam azon, hogy kiverem belőle ezt az érzést. Végül is, egy két pofon mindent helyre tesz, nem?
Ez ellen nem tudsz mit csinálni sőt fogadd el mert a testvéred és mindig ott lesz melletted.Erről nem ő tehet ha meleg hanem a gének nem szabad elítélni az ilyen embereket főleg nem az ikertestvéredet.
2012. aug. 30. 16:37
12/28 anonim válasza:
Haveer, inkább azon agyalj, egy éjjel a "párja" nehogy rossz ember mellé bújjon be az ágyba...:D
2012. aug. 30. 16:43
13/28 anonim válasza:
Most komolyan megakarod ezért verni? Hát a tesóddal igy tudsz bánni, akkor mi van azzal akit utálsz? Ha kitagadod egyszer megbánod....ha ő elfogadta magát neked mi bajod lehet vele? Semmi!
2012. aug. 30. 16:48
14/28 A kérdező kommentje:
Nem szívat... bemutatta a pasiját. És smároltak is. Akkor azt hittem, hogy lehányom őket. Azóta nem is álltam szóba vele. Megmondtam neki, hogy nem aludhat a szobánkban. Sírt is meg minden, akkor azt hittem megütöm...
2012. aug. 30. 16:50
15/28 anonim válasza:
és harakszik rád ? vagy mi ??
2012. aug. 30. 17:02
16/28 anonim válasza:
Szerintem ne tagadd ki, idővel lenyugszol. Bár szerinte4m nem kellett volna egyből a barátját is bemutatnia, meg smárolnia előtted, kicsit jobban tekintettel lehetett volna rád. De tényleg ezért ne verd meg, próbáld elfogadni.
2012. aug. 30. 17:03
17/28 anonim válasza:
Ennyire nem szereted a testvéredet?
Nekem is sok rosszat tett a tesóm de mégsem vagyok ilyen ellenszenves vele oké egy darabig bunkóztam de nem így.Szerintem te nem bírod elviselni hogy nem úgy lesznek a dolgok ahogyan te akarod.Nézd meg az Így jártam anyátokkal abban is van ilyen sztori és teljesen eltűri a tesó sőt még támogatja is.
2012. aug. 30. 17:04
18/28 anonim válasza:
"Megmondtam neki, hogy nem aludhat a szobánkban"
Miért, ha lánnyal járna azzal azt csinálhatna melletted a másik ágyban amit akarnak? Pfuj...ha szerinted az normális lenne tévedsz.
A másik meg ha osztoznom kéne a szobán nem túl sűrűn aludna nálam a barátom.
21/L
2012. aug. 30. 17:22
19/28 anonim válasza:
Szégyellhetnéd magad. Kerüld el és hagyd élni.
2012. aug. 30. 18:15
20/28 A kérdező kommentje:
18. Igen, ha csajjal lenne akkor hagynám h a szobánkban... nem mostmár a szobámban aludjon. Ameddig nem tér észhez, addig a nappaliban alszik. Azt is leszarom, hogy a anyuék mit mondanak. Addig nem állok szóba vele, ameddig nem csajjal jár. Ez undorító. Mi értelme van így az életének? És igen is szeretem. Ezért aggódok érte. Így a pokolra fog kerülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!